Korkmaya başladım.....

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
182
1
66
Ankara
Arkadaşlar biliyorum doktora git diyiceksiniz. Gideceğim ama korkuyorum. Yazın çok stresli günler geçirdim. Ağlayınca ve sinirlenince yazın elim ayağım uyuşuyor karıncalanıyordu. Sonraki dönemlerde o günlerdeki stresim azalsada içim bunalıyordu. Her neyse bu psikolojik bile olsa sol kolumda hafiften bir ağrı parmaklarımda iğnelenme oluyordu. Son aylarda çarpıntım oldu. Özellikle yatarken kalp atışlarımı hissediyorum. Akşam olsun istemiyorum. En kötüsü damar atması oluyor son zamanlarda özellikle bacak ve sol kolumda. 18 yaşındayım. Olduğum yerde adam gibi bir hastane yok. En yakın yazın gidebilirim doktora. Böyle bir durum yaşayan varmı? Ne olur bana fikir verin. Yardım edin :s

günaydın benimde 19 yaşından beri sinirlenince dudaklarım uyuşur dr zamanında gittim çok küçüksün antideprasan hap vermiyeceğim kendi kendini frenle dedi bende herşeye sinirlenmemeye takmamaya çalıştım halen arada olur sonra düzelir sen yinede bi dr git kardeş

geçmiş olsun, bi ara benimde çok stresli olduğum günlerde, uyurken bile damar atardı, ben uykudan kalkardım. kalbim sırtımda atıyor gibiydi, bir yere yaslanınca öyle hissediyordum. seni anlıyorum, başım dönerdi, nörolojiye gittim, demirim hiç kalmamış, demir ilacı kullandım bana iyi gelmişti. tabi psikolojikte olabilir. benimkine demir eksikliğide eşlik ediyormuş.

arkadaşlar biliyorum doktora git diyiceksiniz. Gideceğim ama korkuyorum. Yazın çok stresli günler geçirdim. Ağlayınca ve sinirlenince yazın elim ayağım uyuşuyor karıncalanıyordu. Sonraki dönemlerde o günlerdeki stresim azalsada içim bunalıyordu. Her neyse bu psikolojik bile olsa sol kolumda hafiften bir ağrı parmaklarımda iğnelenme oluyordu. Son aylarda çarpıntım oldu. özellikle yatarken kalp atışlarımı hissediyorum. Akşam olsun istemiyorum. En kötüsü damar atması oluyor son zamanlarda özellikle bacak ve sol kolumda. 18 yaşındayım. Olduğum yerde adam gibi bir hastane yok. En yakın yazın gidebilirim doktora. Böyle bir durum yaşayan varmı? Ne olur bana fikir verin. Yardım edin :s

elbette doktora git ama kendi kendine engel olmaya çalış seni sakinleştiricek nevarsa keşfet bi bitkisel çay olabilir bi arkadasın olabilir veya içinden saymak olabilir :) ilaçtan çok daha iyidir ama yinede doktora git pskolojik değil baska birşeyde olabilir

Hepinize cevaplarınız için teşşekkür ediyorum umarım tek sebebi strestir :s

geçmiş olsun, bi ara benimde çok stresli olduğum günlerde, uyurken bile damar atardı, ben uykudan kalkardım. kalbim sırtımda atıyor gibiydi, bir yere yaslanınca öyle hissediyordum. seni anlıyorum, başım dönerdi, nörolojiye gittim, demirim hiç kalmamış, demir ilacı kullandım bana iyi gelmişti. tabi psikolojikte olabilir. benimkine demir eksikliğide eşlik ediyormuş.

Demir eksikliği neden dolayı oluyor peki?

Gecmis olsun. Tamamen strese bağlı bir durum. Cunku zaman zaman bende yasadim ayni sikayetleri. Yaklasik 2 hafta oncesine kadar carpintiyla uyaniyordum. O haftalarda sevgilimle aram kötüydü. Stresten uzak dur kesinlikle. Doktor sana sakinlestirici verir muhtemelen. Bitkisel cay ic derim. Rezene iciyorum ben. Stresten uzak durursan gececegini dusunuyorum

uyuşmaları ve karıncalanmaları dikkate alın... sürekli hale gelirse mutlaka nöroloji uzmanına görünün...

bence de strese bağlı bir durum. benim arkadaşımda da oluyordu.

Back
X