korkmaya basladim ..

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
  • Kizlar heryerde bahsettim bundan ben 7 8 aydir bebek icin tedavi goruyorum ; her ay husran her ay husran.. Gectigimiz ay rahim filmine girdim ve bu ay sansimin yuksek oldugunu soyledi dr ama acikcasi ben istemedim bu ay gebe kalmayi. yumurtaliklarim radrasyon aldi,anestezi aldim pek icim rahat olmadi ve yumurtlama doneminde birliktelik olmadi ama gel gorki dun biraz lekelenmem olmus dedim tamam regl oluyorum agrimda vardi baya baya.. dun erteledigim islerimi yaptim agir kaldirdim ev temizligi yaptim,alkol aldim yani pek iyi davranmadim kendime dun o lekelenmenin devami gelmedi ve hala ses yok agrilarimda gecti regl de olmadim.. acaba diyorum yerlesme kanamasi olabilir mi ki oyleyse bu yaptiklarimin bebise zarari olurmu yillarca bekledim hep temkinli davrandim bu ay olursa uzulurum.. hic beklemedigi anda hamile kalip sorun yasayan yada yasamayanlar bana bi akil verinde icim rahatlasin..:KK17::KK17::KK17:

• Kizlar heryerde bahsettim bundan ben 7 8 aydir bebek icin tedavi goruyorum ; her ay husran her ay husran.. Gectigimiz ay rahim filmine girdim ve bu ay sansimin yuksek oldugunu soyledi dr ama acikcasi ben istemedim bu ay gebe kalmayi. yumurtaliklarim radrasyon aldi,anestezi aldim pek icim rahat olmadi ve yumurtlama doneminde birliktelik olmadi ama gel gorki dun biraz lekelenmem olmus dedim tamam regl oluyorum agrimda vardi baya baya.. dun erteledigim islerimi yaptim agir kaldirdim ev temizligi yaptim,alkol aldim yani pek iyi davranmadim kendime dun o lekelenmenin devami gelmedi ve hala ses yok agrilarimda gecti regl de olmadim.. acaba diyorum yerlesme kanamasi olabilir mi ki oyleyse bu yaptiklarimin bebise zarari olurmu yillarca bekledim hep temkinli davrandim bu ay olursa uzulurum.. hic beklemedigi anda hamile kalip sorun yasayan yada yasamayanlar bana bi akil verinde icim rahatlasin..:KK17::KK17::KK17:
iyi olmamış bunları yapman tabi
çünkü sadece ovulasyon günlerinde hamile kalınmıyorki, tek korunmasız ilişkinde bile hamile kalabilirsin

hmm, olabilir valla. Bundan sonra bari dikkat edinde, mazallah bisey olmasin . Hayirli haberinizi tebrik etmek isterim . umarim test yapar , aciklarsiniz burda ;)

adetınızmıı gecıktı?

Sen çocuk istiyo musun istemiyo musun anlamadım açıkçası,bilinçaltında aslında istemiyo olabilir misin

istiyorum tabiki ama dedigim gibi bu ay rahim filminden dolayi saglama almak istemistim herseyi saglama almak istedigim icin bu ay olmasini istemiyorum dedim e regl oldugumu sanincada bu ayda olmadi dedim fevri davrandim

Ben de hamile kaldığımı öğrenmeden önce hatta test yapmadan bi önceki gece alkol almıştım. Hem de baya fazla he yapmasam daha iyiydi ama neyseki bişey olmadı Allahıma bin şükür evladım sağlıklı. Doğdu ve 9 aylık olmak üzre. Diyeceğim o ki korkma yani allahın izniyle inşallah bişeycik olmaz sağsalim alırsın bebeciğini kucağına :)

Ben de hamile kaldığımı öğrenmeden önce hatta test yapmadan bi önceki gece alkol almıştım. Hem de baya fazla he yapmasam daha iyiydi ama neyseki bişey olmadı Allahıma bin şükür evladım sağlıklı. Doğdu ve 9 aylık olmak üzre. Diyeceğim o ki korkma yani allahın izniyle inşallah bişeycik olmaz sağsalim alırsın bebeciğini kucağına :)

Allah saglikli sihhatli omurler versin darisida basima olsun :) yok ben abartmadim o kadar ama sorumluluk cok istedigin bise olunca pimpirikleniyo insan :)

Çok ilginçsiniz. Hem çocuk isteyip hemde bu ay bilme ne olmuştur diye birlikte olmamışsınız.
Sizce doktor şansınız yüksek derken öyle bir ihtimal varsa söylemez miydi?

Çok ilginçsiniz. Hem çocuk isteyip hemde bu ay bilme ne olmuştur diye birlikte olmamışsınız.
Sizce doktor şansınız yüksek derken öyle bir ihtimal varsa söylemez miydi?
ilginclik bir durum yok ortada ayrica bu ay bilmem ne olmadi.. bilinen birseydirki rahim filmi esnasinda radrasyon alir yumurtaliklar.. ayricA anestezili oldum oda vucuttan kolay atilan birsey degil ustune mikrop kapmamam icin antibiyotik kullandim ve ustune grip oldum onun icinde ilac kullandim pek saglikli bi ortam gibi gelmedi bana drumla uzun uzun konusamadim baygin oldugum icin goremedim kendisini sansimin yuksek oldugunuda bi onceki dr um demisti.. hayirlisiysa insallah olur sevinirim havalara ucarim ama sorumluluk buda hersey olabilir e regl oldum sandim rahat davrandim korkularim yersiz mi sizce ? dedigim gibi hayirlisi olsun cok bekledim ben bu bebisi

Cnm üzülme hiçbirşey olmaz inşallah tutmuştur bir kaç gün sonra test yap bakalım bu günlerde de dikkat et hayırlısı olsun cnm

Benim de öyle olmuştu hiç beklemezken adet günümde lekelenme oldu kesildi idrarda çıkmadı kan testinde hamileydim ve önceki ay histereskopi yaptırmıştım yani kamerayla bakmışlardı. Bunsaatten sonra dikkat et artık inşallah öyledir. Kan testi yaptır

Back
X