- 16 Ağustos 2015
- 60
- 29
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istiyorum tabiki ama dedigim gibi bu ay rahim filminden dolayi saglama almak istemistim herseyi saglama almak istedigim icin bu ay olmasini istemiyorum dedim e regl oldugumu sanincada bu ayda olmadi dedim fevri davrandim
Benim o ben hiç beklemediğim anda geldi tedaviye ara vermişken ummadığım anda geldi evde test varmı canım bi yapsan ben hep bulunduruyodum :)) hep tek çizgi gördüğümden iki çizgiyi inanmamıştım bozuk diye
- Kizlar heryerde bahsettim bundan ben 7 8 aydir bebek icin tedavi goruyorum ; her ay husran her ay husran.. Gectigimiz ay rahim filmine girdim ve bu ay sansimin yuksek oldugunu soyledi dr ama acikcasi ben istemedim bu ay gebe kalmayi. yumurtaliklarim radrasyon aldi,anestezi aldim pek icim rahat olmadi ve yumurtlama doneminde birliktelik olmadi ama gel gorki dun biraz lekelenmem olmus dedim tamam regl oluyorum agrimda vardi baya baya.. dun erteledigim islerimi yaptim agir kaldirdim ev temizligi yaptim,alkol aldim yani pek iyi davranmadim kendime dun o lekelenmenin devami gelmedi ve hala ses yok agrilarimda gecti regl de olmadim.. acaba diyorum yerlesme kanamasi olabilir mi ki oyleyse bu yaptiklarimin bebise zarari olurmu yillarca bekledim hep temkinli davrandim bu ay olursa uzulurum.. hic beklemedigi anda hamile kalip sorun yasayan yada yasamayanlar bana bi akil verinde icim rahatlasin..
Bir sorun olmaz. Ben de rahim filminden sonraki ay hamile kaldim kizim simdi saglikla kucagimda. Ve o ay yumurtladim sandığımızdan (yumurta kucuktu) olmaz diyerek rahattim ve oldu sukur.aynen dedim ya o kadar ugrastim olmaz olmaz bu ay olur.. hayirlisi olsun diyelim
üzüldümregl geldi kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin. biraz burukluk oldu bende ama benimde psikolojim gitti artik bellionumuzdeki aya insallah son bir kez daha gideyim dr a
üzüldüm
insallah gelecek ay m"jdeli haber verirsiniz bize .....ama takmak yok ! tamammi?![]()
Sadcece hamile kadığımız zaman değil hamilelik düşündüğünüz andan ittibaren dikkat etmemiz gerek beslenmeye. Bunun icin henüz hamile kalmadan folik asite başlıyoruz. Alkol alma hamile olmasan bile. Gerçi uzun bir sure emzirirken de alamayacaksın ama bebek daha önemli sonuçta.istiyorum tabiki ama dedigim gibi bu ay rahim filminden dolayi saglama almak istemistim herseyi saglama almak istedigim icin bu ay olmasini istemiyorum dedim e regl oldugumu sanincada bu ayda olmadi dedim fevri davrandim
aynen....ammaaa ümidi kesme olurmu ? biliyorumda diyorum :)Takmiyorum da umidimde kesildi :) ha yir li si der susarim :)
Bir sorun olmaz. Ben de rahim filminden sonraki ay hamile kaldim kizim simdi saglikla kucagimda. Ve o ay yumurtladim sandığımızdan (yumurta kucuktu) olmaz diyerek rahattim ve oldu sukur.
Allah size de nasip etsin inşallah :)