Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım duyduguma göre hamileligin ilk zamanlarinda oluyo bunlar bebegin yerleşiyo korkma devami gelirse doktoruna sorarsin5+5 olduk bugün biraz önce lavaboda beyaz akıntının içinde kahverengi akıntı vardi peceteye sildim ama gelmedi bidaha neden böyle olmuş olabilir çok korktum sürekli peceteyle silip bakıyorum yok şükürler olsun bu niye oldu inşallah tekrarlamaz Allah'ım![]()
Teşekkür ederim canım benim. İnşallah devam etmez ederse arayıp soracam artıkCanım duyduguma göre hamileligin ilk zamanlarinda oluyo bunlar bebegin yerleşiyo korkma devami gelirse doktoruna sorarsin
Rica ederim canım sağlıkla büyüsün bebişin karnındaTeşekkür ederim canım benim. İnşallah devam etmez ederse arayıp soracam artık
Sağol canım darısı başına inşallah Rabbim istiyorsan çifter çifter versin :)Rica ederim canım sağlıkla büyüsün bebişin karnında![]()
Amin canım inşallah :)Sağol canım darısı başına inşallah Rabbim istiyorsan çifter çifter versin :)
Yat dinlen susuz kalma ilk donemlerdesin dikkat et ağır kldrmaTeşekkür ederim canım benim. İnşallah devam etmez ederse arayıp soracam artık
Benim bidaha gelmedi şükür canım.5+6 da kahve leke ile başladı bi kaç gün pembeye döndü akıntı geldi. Bebeğimi gördük kalbini duyduk bol du iç dinlen dddi Dr. Kızım 25 günlük![]()
Su hiç içmedim dün. Suyun önemi ne ki canjmYat dinlen susuz kalma ilk donemlerdesin dikkat et ağır kldrma
Lekelenme susuzluktan da olur o yüzden su icmiyosanda karpuz salatalik marul falan tüketim canim vücudun sussuz kalmasinSu hiç içmedim dün. Suyun önemi ne ki canjm
Tamam canım çok teşekkür ederimLekelenme susuzluktan da olur o yüzden su icmiyosanda karpuz salatalik marul falan tüketim canim vücudun sussuz kalmasin
Rica ederim btnmTamam canım çok teşekkür ederim