konu açıp açmamakta çok kararsızlığa düştüm öyleki dün akşamdan beri ben kendimdemiyim bilmiyorum toparlanamıyorum

ufak bi tartışma büyüdü büyüdü büyüdü patladık ikimizde!! Ben yatakodasına çekildimki sakinleşeyim diye ama rahat bırakmadı arkamdan bağıra çağıra hakaretlere devam etti şeytansın sen dedi ama nasıl bağırıyo

( bi hışımla geldim ne dedin sen diye insan karısına bu cümleyi nasıl kurar kaldı ki ben ona bu şekilde karşılık vermemiştim veremem ya kahretsin yapamıyorum ona!! Bi anda nevrim döndü onu tırmalamaya başladım omzunu kolunu o da kalktı bana girişti kafam zonkluyo halen görünürde bi morluğum hiçbişeyim yok ama o vurması o kelimeleri ...öyle gururum kırıldı öyle incindimki

( parça parçayım şuan bin parça oldum

kalkmış bi de 2saat sonra yanıma geliyo özür dilerim bilmem ne sarılıyo iteledim dokunmasını istemedim o pis elleriyle bana

bi de hiçbişey olmamış gibi dışardan yemek sipriş verdi gel ye diye binbir baskı!! Ya bu adam deli midir

yemedim tabiiki ama o gözyaşlarım eşliğinde midesini doyurdu bi güzel bitti artık ben tamam kararı aldım gidiyorum