Korktuğum başıma geldi

""""""Merhabalar esimle on yillik evliyiz iki cocugumuz var aramiz şoyle boyle, is yerinden bi kiza ask sozlerinden olusan x sarki calan xxxxx sozleri olan bir video atmis su an soktayim bosanmaya gucum var/yok, nasil tepki vermeliyim """"""seklinde yazamiyor musunuz cidden?
Siz sadece bunamı takıldınız. O anki sinirle bunları yazabildim. Çok sağolun çok yardımcı oldunuz

Bazen instagram gibi mecralardan video falan atarken yanlışlıkla başkasına da eliniz değebiliyor.
Eşiniz size video atar mı gün içinde mesela? Belki size atacaktı. Yok atmıyorsa çaktırmadan takip etmeniz lazım. Boşanacaksanız delil gerekecek.

Siz sadece bunamı takıldınız. O anki sinirle bunları yazabildim. Çok sağolun çok yardımcı oldunuz
Arkadaşa katılıyorum sonradan sorulmuş net bir cevap vermemişsiniz sosyal medya içeriği diye ama milyon çeşit video olabilir videoda ne deniliyor şarkı varsa ne şarkısı bunlar önemli detaylar

Y yeni bahar

Afedersiniz ama , konudan "bi cacık çıkmaz" 😅 üslubum için üzgünüm.

İnsanlara soru sorup cevap vermeyecekseniz ki üyeler gayet doğal sorular sormuş, sizden cımbızla laf alınıyor, başlık açmanın ne manası kalıyor ki?

Eşinizle de böyle tepkisiz kalacaksınız konuşurken hiç ortalığı velveleye vermeye gerek yok, çünkü tam olarak sorun ne o bile belli değil her şey tahmini😒

Konuşmanin yani Video atilmadan öncesi varmi?
Adam belki yanlişlikla gönderdi.

Şimdi cok sacma olacak ama ben instagram üzeri baya Video göndermişim ekli olan kişilere. Hepsi yanlişlikla oldu yani hala nasil gönderdim bilmiyorum.

Back
X