- Konu Sahibi nefertity80
İki konu o kadar farklı ki birbirinden..
Kadın evli, kendi isteğiyle evli kalmayı seçmiş.
Cinsel ve duygusal bir sorunu yok kocası ile.. Sadece geçmişte yaşadıklarını yeniden yaşamaktan ve bu defa 2 çoxuklu bir kadın olmaktan çekiniyor.
Ve siz kalkıp tecavüze uğramış, bir de hamile kalmış bir kadından örnek veriyorsunuz..
Anne-babası boşanmış, buna rağmen psikolojik ve fiziksel anlamda sağlıklı milyonlarca çocuk var. Bizzat onlardan biriyim.
Tecavüz sonucu doğmuş bir çocuğun ve onu doğuran kadının o çocuğa yaklaşımının, bu durumda o çocuğun doğmasının mı doğmamasının mı daha sağlıklı olacağının tartışmasını konunun uzmanları yapabilir ancak. O kadar başka bir konu, o kadar alakasız ki..
ben sadece diğer forumlarda kesin ve net konuşanlar için dedim bunu. buradada günah falan yazıldığı için...cehennme gideceksin,günaha giriyorsun tarzı yorumlarda oldu. günah diyen kişilere sadece bunu hatırlatmak istedim. öyle kesin konuşmayın diye,büyükte konuşmayın diye. bir gün başımıza neyin geleceği belli değil çünkü.
konu sahibine değildi yazım. bu konudada günah bu diyenlere yazılmıştı. bunu yaşayan ve acı çeken insanların bu yorumları okuyup daha kötü olmaması için sadece bunuda örnek verdim.
bu tarafıda var işin dedim. kürtaj günah diyenler bu yanınıda bir düşünsenler istedim. 2 konunun birbirinden farklı olduğunu bilmeyecek değilim herhalde.
amacım sadece buydu. yeri geldi. bu fikrimi söyledim.
ha sadece konunun uzmanları yorum yapacaksa hiç bu tarz konular açılmasın. bizde yorumlarda bulunmayalım. direkt o bölüme açılsın o zaman. ki böyle olsa bir derdim var köşesi olmaz değil mi.
kazen uyarı yazdı. sizinle karşı karşıya gelip banlanmak niyetinde değilim. cevap hakkı doğurdunuz yazdım. ne demek istediğimi anlayan anladı zaten. gerisi hikaye.