• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler korktuğum başıma geldi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
1 aydır roaccutane kullanıyorum.bugün dikkat ettim ki gözeneklerim açılmış.hatta iki tanesi belirgin ve kırmızılık var onlarda.yüzümde çukurlar kalıcak diye çok korkuyorum.kaşlarımın ortasında ve elmacık kemiklerimin üstünde açılmış gözenekler ama o bölgede şuan hiç sivilcem yok.devam edersem daha büyürler mi acaba.yardımcı olurmusunuz...

Son düzenleme:
benimde rouct. tedavim bitti çok şükür sadece sivilcelerim yoğun olduğu yerde kırmızı benek benek izler kaldı. ama bittikten sonra daha da iyi anladım ki hiç belirgin olmayan gözeneklerim şimdi acayip belli dün akşam yemeğine çıktım ve makyaj yaptım ayna da bi bakınca kendime gözeneklerim daha da dikkatimi çekti.
gözenekler nasıl küçlür bilen var mıı? :(

benimde rouct. tedavim bitti çok şükür sadece sivilcelerim yoğun olduğu yerde kırmızı benek benek izler kaldı. ama bittikten sonra daha da iyi anladım ki hiç belirgin olmayan gözeneklerim şimdi acayip belli dün akşam yemeğine çıktım ve makyaj yaptım ayna da bi bakınca kendime gözeneklerim daha da dikkatimi çekti.
gözenekler nasıl küçlür bilen var mıı? :(

benim sivilce sorunum var ama aşırı değil.yani roaccutane kullanmadan başka tedavilerle geçebilcek gibi.ben daha çok yağ bezelerim için kullanıyorum.o yüzden böyle bi sorun oluşursa gerçekten çok üzülcem.bazıları küçüldüğünü söylüyo hapı kullandıktan sonra ama bana hep büyüyomuş gibi geliyo.
gözenekler içinde kimyasal peeling uyguluyolar ama hapı kullanırken uygulayamıyosun.en az altı ay beklemen gerekiyo.bi de bana biraz ürkütücü geliyo.başka yöntem var mı bilemiyorum.teşekkürler cevabın için.

Back
X