Korktuğum Başıma Geldi :(

Bana pek duymuştur gibi gelmio ya, duyduysada duydu iyi insanda kötü şey durmaz dersin :D :D :D
Koptum vallahi okudukça.Bir kerede ben ablamın yanında pırtlatmıştım yüz ifadesini görünce koptum tabi devamıda varmış güldükçe zırt zırt çıkıverdi ondan sonra beraber kopmuştuk :D :D :D

Yaaaaaaaaaa çok tatlısın :KK200:
Ohhh iyi olmuş sonuçta onlar da sigara içiyorlardı ofiste, senden çıkan sigara dumanından daha zararsız en azından :halay:

Takma sal gitsin.

:KK70: :KK70: :KK70: aklıma korkunç anılarım geldi, derhal unutmak istiyorum. sen de unutmaya çalış, delil uçup yok olup gitti kimse ıspat edemez artık :KK70:

Delil ucup gitti cok iyiymis yaaa :D valla 31 haftalik hamile oldugum icn seni cok iyi anliyorum. Bazen wcye zor yetisiyorum. Bi iki kere benimde kv ve gorumcemin yaninda kucuk pirtlarim oldu ayaga kalkinca :D benim ayaklarimdanda yururken cit cit ses gelir o sansilar diye ayaklarimi kipirdattim. Sonra amaaaaan banane dedim 4 aylik evliyken bi geldi yanima 4 aydirda yanimda gözü kormu durmasin surekli k.cimin dibinde salonum isgal altinda resmen onun yüzünden evimde gobegimi bile sevemiyorum rahat rahat hıh mustahak olsun ona iyi ki de popisim benim iradem disinda pirtlamis :D

Valla üzüleceğime güldüm çok sempatik anlatmışsın :halay:
Herkesin başına gelebilir, dünya başına yıkılmış gibi düşünme :KK14:

Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağım :KK43: Sabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim. :KK43: :KK61:
Komşum hamileyken yanımda kaçırmıştı, çok utanmıştı. Ama utanacak bir şey yok. Herkes pırtlar. İçerde kalmamalı zaten. Herzaman sessiz sakin bir köşeyi denk getiremeyiz. Bazan şahitler huzurunda gerçekleşir. Kayınvalidemin kedisi de pırtlıyor. Doğal birşey olduğunun farkında, hiç sorun etmiyor.

Yaaaaaaaaaa çok tatlısın :KK200:
Ohhh iyi olmuş sonuçta onlar da sigara içiyorlardı ofiste, senden çıkan sigara dumanından daha zararsız en azından :halay:

Takma sal gitsin.
yorumunu yeni gördümm ya çok özür dilerim :KK22:

ayy aynenn ahır gibi kokuyor ofis :işsiz: ama doktoruma sordum bana zararı varmışta bebeğime yokmuş artık içim rahat :kahve:

Back
X