Korktuğum basıma gelir mi?

BasakSerince

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
302
0
16
İstanbul
Arkadaslar merhabalar;
Cok ayrıltılı anlatamayacağım ama umarım anlarsınız derdimi ,1 hafta öncesi nisanlımla fazla bir yakınlasma oldu aramızda fakat iliskiye girmedik o derece olmadı fakat kan geldi yinede zorlamadan dolayı zedelenmis olabileceğini düsündüm eve geldim ve 1 haftadır ufak ufak kan geldi ağrılar hissettiğimde oldu. Bayramdan önce hastalanmıstım yani hastalığım bitti bayram olmustu ve kasım ayı gibi hastalanmam gerekiyordu ki benim adetlerim cok gec olur ay sonuna doğru fakat bugün hastalandım , bazılarıda erken hastalığın hamileliğe yol acabileceğini söylüyor böyle birsey mümkün mü? İzin vermedim ama korkuyorumda ileriye gitmis olmaktan

canım bende benzer durumdayım kan geldiyse bekaretini kaybetmiş olabilirsin ama tam bir birleşme olmadığını söylüyorsun. Bu durumda hamilelik ihtimali azalır psikolojik olarak bu ay adetin erken gelmiş olabilir. Adetini dikkatli izle olağan durumundaysa panik yapmana gerek yok ama her zamankinden farklıysa adet bitiminde test yap için rahatlasın.
Bende ilişkiye girdikten 8 gün sonra adet oldum olmam gereken zamanda ve olmam gereken miktarda oldu. Ama benimde içime kurt düştü 3 kere test yaptım negatif çıktı ama hala içim rahatlamadı benimde bi dahaki hafta içinde adet olmam gerekiyor. bakalım bekliyorum bende

Yok canım iliskiye girmedik sadece o noktaya geldik yani acı hissettim bıraksaydım kendimi olurdu ama bırakmadım eminim o yüzden ama zedelenmis olabileceğini düsündüm o yüzden ya da bir an dikkatsizlikte olabilir insallah kaybetmemisimdir psikolojikmen olabilir haklısın

canım sen bir muayeneye git istersen emin ol zedelenip zedelenmediğinden.

Valla canım korkuyorum birazda utanıyorum o yüzden gidemiyorum:18:

utanılacak ve korkulacak bişey değil canım. muayeneye git. Burdan ne yazarsak yazalım doktor değiliz doktorlar bile muayene etmeden yanıt vermiyorlar. nişanlınla paylaştın mı bu korkularını o ne diyor?
dikkatli olmakta fayda var bu konularda insan pişmanlık hissedebiliyor.

acı hissettiğine göre bi miktar ileri gitmişsiniz e sonrasında kan da gelmiş muhtemelen bekaretini kaybetmişsin canım hani bunun için sonuna kadar girmesine gerek yok belli bi mesafe yeterli ama yine de bi doktora git sen en azından için rahat eder

zedelenme olmuş olabilir.zar çok ilerde değil çünkü.

ama sonuçta nişanlın.yani doktora gidip baktırmana gerek yok bence.evleneceğin kişi değil mi?

evli biri olarak büyük bir ihtimalle bekaretin gitmiş diyorum,çünkü çok az değmesi bile yetebilir.sonuna kadar olması şart değil.içine boşalmadığı içinde hamilelik riskin yok.ama bu durumu nişanlına mutlaka anlat.bir arkadaş yazmış nişanlın sonuçta evleneceğin kişi diye bu işler hiç belli olmaz.evlenseniz bile beklki başka biriyle bişey yaşadığını düşünebilir.bu yüzden mutlaka anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…