06 ankaralımısın ?Dogru nefes uygulamalarini arastirin ve hayatiniza gecirin panik hastasi iseniz.
Gecmis olsun
06 ankaralımısın ?Dogru nefes uygulamalarini arastirin ve hayatiniza gecirin panik hastasi iseniz.
Gecmis olsun
Hayir degilim06 ankaralımısın ?
Grip olduğum için bu değer düşmüş olabilir mi ? kusma ishal gibi bi şikayetim yok.. ama tansiyon düşüklüğü warSodyumda tehlike sınırı 130 milimoldür. Yine de kusma, ishal gibi bir şikayetiniz varsa acile gidebilirsiniz.
Antibiyotik kullanıodum 1000 mg lik onunla ilgili olabilir miGrip olduğunuz için olmaz ama bazı ilaçların yan etkisi sonucu olabilir (genelde tansiyon düzenleyici ilaçlar). Fazla su tükettiğiniz için olabilir.
doktor aman allahım bu nedir böyle demedi ise sorun yok . ki dememiş belli ki... cok cok cok acil birşey olsa hiçbir doktr. sana evine git demez. mutlaka bir tavsiyede bulunur. yarın uzmanla görüşün filan der.Antibiyotik kullanıodum 1000 mg lik onunla ilgili olabilir mi
Yani değeri değeri gözden mi kaçırdı acaba dedim :/doktor aman allahım bu nedir böyle demedi ise sorun yok . ki dememiş belli ki... cok cok cok acil birşey olsa hiçbir doktr. sana evine git demez. mutlaka bir tavsiyede bulunur. yarın uzmanla görüşün filan der.
imkansız.Yani değeri değeri gözden mi kaçırdı acaba dedim :/
bence maden suyu iç. gunde 2 tane maden suyu hem diger minrealler acısından vudunu zenginleştirir hemde sodyum acısından. kızılay marka maden suyu tuzludur. bunu içebilirsin.Yani değeri değeri gözden mi kaçırdı acaba dedim :/
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederimSodyum = tuz ,vucuttaki tuzu gosterir ,
Ben sifir tuzlu yedigim icin hep 132 cikar sorun olmaz ,
Bikac zeytin yta da tuzlu bisi yesen yukselir hemen
Kızılay marka maden suyu not aldım çok sağolbence maden suyu iç. gunde 2 tane maden suyu hem diger minrealler acısından vudunu zenginleştirir hemde sodyum acısından. kızılay marka maden suyu tuzludur. bunu içebilirsin.
Rica ederim ,cok su icince ,grip olunca vucut su tutunca bile duser ,korkmayin :)İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?