Korku-çaresizlik..

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar
Sabırla,duayla bekliyorum bır bebegım olmasını 2,5yıldır..
tedavi ile hamile kalıp 7+5 günlükken kaybettım..
bu bir sınav dıyorum daha ilk tüp bebek tedavin sabret dıyorum ama içim acıyor. Burada coğu kişinin de yazdıgı gibi cevremdeki kimseye soylemıyor olmama ragmen aldıgım hamılelik haberlerının içimi acıtmasından dolayı sucluluk duyuyorum.
Soranlara henuz dusunmuyoruz dıyor olmakta üzüyor benı artık. Aklım yüregım karmakarısık. Bu gunlerıme şükür edıyorum tabıkı .. ben29 esım30 yaslarında hıcbır sorun olmadıgı halde anne baba olamadıgımız için kahroluyoruz ama bır kere bıle bunu dile getıremıyoruz. En yakınlarıma dahil soylemıyorum bogulacagım zamanlardada sizlerden bırseyler duymak benı rahatlatıyor .
Cok zor bır sınav bu kızlar; hıcbır sorun tespıt edılmedı. Tek tesellim tedavi ile bile olsa hamıle kalabılmış olmak.

Rabbim yardımcın olsun . Ama mucizelere inanırım bende sorun olduğu halde tedavisiz bir şekilde hiç beklenmeyen bir anda hamile olduğumu öğrendim . Kucağıma almaya da az kaldı inşallah . Az cok bilirim ne yaşadığını . Ama yüreğini ferah tut hayırlısını dile . Rabbim ol der olur

Canım Üzülme,Allahın izniyle insallah seninde bir bebegin olur.
Bildigim kadarıyla aşırı stres hamile kalma ihtimalini düsürüyor.
Hic bir engel yokmuş işte daha ne?
Düşün birde hicbir zaman bebegi olamayacak arkadaşlarımızı.
Benim kuzenim 30 yaşında menopoza girdi zaten 29 yaşında evlenmişti. Ömür boyu bebek hasretiyle yaşıyor.
Çevreyi de bu kadar umursama. Agzı olan konuşuyor.

Cok sevındım sizin adınıza.
Asla isyan etmıyorum bu zamana kadar öğrencılerımle teselli buldum hep .. şükürler olsun ki esımde cok destek .. mucizelere sonsuz inancım var dilerim bırgun olcak

Ahhh canım aynı duyguları bende yaşıyorumm. 1 yıldır gelmedi meleğimiz. Hamile haberi alınca içim acıdığı için nası kızıyorum kendime. O onun kısmeti kaderi diyorum. İsyana girecek diye öyle korkuyorum ki. Ama vardır elbet bununda bir hayrı. Rabbim duaları geri çevirmez. Duamızı en içten etmeye devam edicez. Napalım sınavımız bu. Sağlık olsun da vardır elbet bi çözümü. Çok şükür nefes alıyoruz eşlerimiz anlayışlı sağlıklı yanıbaşımızda.. Zamanı gelince sağlıkla yavrumuz da gelecek inşallahhh...

Kimseye soylemedım ki en yakın arkadaslarım bıle bılmıyor.. stres faktörü 2yıl hiç olmadı bız bu surecı kabullenmiştik. Düşük ve kürtaj sonrasında toparlanmak cok zormuşşş

Allah en kısa zamanda bir mucize göndersin size inşallah.Arkadaşımın ablası da 3 kez tüp bebek denemesinden sonra artık pes edip çocuk düşünmemeye karar vermişti,rabbimin mucizesi tedavilerin üzerinden bir kaç ay sonra sevinçli haberi aldılar.Üzülmeyin inşallah sizin de bir mucizeniz olur.

İnş canım cok şukur ki dedıgın gıbı saglıgımız yerınde.
Sende be sorun vardı yas kac cnm

O kadar duyuyorumki .. dilerım rabbım bu duyguyu bızede nasıp eder

Hiçbir sebep yoksa üzülme mutlaka yeniden hamile kalirsin zor ama stres yapmamaya bak bu çok önemli inşallah güzel haberini alırız .yasin da genç daha

Kimseye soylemedım ki en yakın arkadaslarım bıle bılmıyor.. stres faktörü 2yıl hiç olmadı bız bu surecı kabullenmiştik. Düşük ve kürtaj sonrasında toparlanmak cok zormuşşş
Gecmiş olsun canım tabiki en iyi yaşayan bilir. kendini hem psikolojik hemde bedenen hazır hissettigin zaman tekrar tedeviye başlayın. Insallah olur, hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini.

İnş canım cok şukur ki dedıgın gıbı saglıgımız yerınde.
Sende be sorun vardı yas kac cnm
28 yaşındayım canım. Bizim hem bende hem eşimde sıkıntı var. Ben basit düzeyde pco yum eşimin de hız ve sayısı düşük. Bak sizde hiçbi sıkıntı yokmuş maşallah ne güzel.. Yakın zamanda gelcek eminim. Sen kafanı boşaltmaya çalış olur mu?

Hiçbir sebep yoksa üzülme mutlaka yeniden hamile kalirsin zor ama stres yapmamaya bak bu çok önemli inşallah güzel haberini alırız .yasin da genç daha
İnş canım. Genc mı bende aksını dusunuyordum oysa

İnş canımmdualarım bızlerle.

İnşallah hayırlı sağlıklı nur topu gibi bir evladın olur canımve hissediyorum.. olacak biiznillah.

İnşallah hayırlı sağlıklı nur topu gibi bir evladın olur canımve hissediyorum.. olacak biiznillah.
Cok cok tesekkur ederım hıc tanımadıgınız bırının acısına bu kadar içten oldugunuz için.

Bu Allah'a kalmış birşey o yüzden üzülmeye de değmez.Ben de ne aşılama ne de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Olmayacaksa 50 kez tüp bebek dene yine olmaz tedaviden sonra kendiliğinden olur.Çoğu kişinin oluyor hemen tamam ama Allah kimine lütfundan verirmiş kimine de kahrından yani hastalıklı veya hayırsıZ bir evlat olabiliyor veyahut eşinle problemler çıkıp evinde bebeğini düşünmeyi bırakıp beden eşim böyle davranıyora dönüyor işler.Önce hayırlıysa olsun .O soranlar mı bakacak sanki çocuğa...
Ben de 2,5 yıllık evliyim olmadı eşim ameliyat oldu ben kiloverdim dua edip Rabbime bıraktım.Kendim işim için eşim için kariyerim için çabalıyorum bir yandan da doktor kontrolüme gidiyorum.Zorlamıyorum yani çünkü ben sadece çocuk için gelmedim dünyaya bu üzüntü ve kaygıyla bir ömür geçiremem.Kendim için eşim için yaşıyorum olursa sürpriz olacak bize de..Ülkemiz bu durumdayken yüzlerce hatta daha fazla eş hamileyken eşini kaybederken ben halime şükrediyorum ve hangi ortama çocuk getirmeyi düşünüyorum diye kendine soruyorum.Sizde hayırlısını dileyin akışına bırakın ne yaparsanız yapın olacağı Zaman olur o yüzden yıpratmayın kendinizi.

İnş canım. Genc mı bende aksını dusunuyordum oysa
Canım çoğu insan o yaşlarda evlenip anca çocuk dusunuyor ne yaşlısı,benim erkek kardeşim 34 yaşında eşi 28 yaşında daha çocuk istemiyoruz diyorlar.daha çok zamanın var ayrıca stressiz rahat olursan çok rahat hamile kalirsin buna inan.o yüzden herkes, o kadar tüp bebek denedik olmadı ,tam vazgeçmiştik bir anda hamile kaldım diyor ,böyle soyleyen ne kadar çok değil mi,cunku stres bitti mi hamilelik çok kolay.b u dediğime kulak ver beyninden sil zor ama yapmalisin.1 sene zamanım var ne zaman olursa olsun de bırak zamana,inan bak o bir sene içinde istediğin olabilir

bizim de olmuyor çocugumuz
sizin gbi 2,5 yıldır
çocuk ısteyıp ıstememek arasında ben de esım de kararsızız zaten
ben de kımseye olmuyor dıyemedım çnk sacmasapan cumleler duymak ıstemıyorum

çocuk konusunda da bildiğim tek bırsey var
Allah isterse oluyor
bunun ötesı mumkun değil
5-6 tüple hamıle kalamayan oluyor
korun dugu halde hamıle kalan oluyor
bu örnekler cok değişik
o yuzden Allah a bol bol dua edın
hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…