• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku-çaresizlik..

yaşım 36 benim 2 aşılama 4 tüple hamile kalamadım hala da yok sorunda yok 6 yıldır bekliyoruz aman kimse bilmesin kimsenin çenesi durmuyor çünkü bilip bilmeden car car konuşuyorlar hakkımızda hayırlısı vardır rabbimin bir bildiği :kahve:

Bu Allah'a kalmış birşey o yüzden üzülmeye de değmez.Ben de ne aşılama ne de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Olmayacaksa 50 kez tüp bebek dene yine olmaz tedaviden sonra kendiliğinden olur.Çoğu kişinin oluyor hemen tamam ama Allah kimine lütfundan verirmiş kimine de kahrından yani hastalıklı veya hayırsıZ bir evlat olabiliyor veyahut eşinle problemler çıkıp evinde bebeğini düşünmeyi bırakıp beden eşim böyle davranıyora dönüyor işler.Önce hayırlıysa olsun .O soranlar mı bakacak sanki çocuğa...
Ben de 2,5 yıllık evliyim olmadı eşim ameliyat oldu ben kiloverdim dua edip Rabbime bıraktım.Kendim işim için eşim için kariyerim için çabalıyorum bir yandan da doktor kontrolüme gidiyorum.Zorlamıyorum yani çünkü ben sadece çocuk için gelmedim dünyaya bu üzüntü ve kaygıyla bir ömür geçiremem.Kendim için eşim için yaşıyorum olursa sürpriz olacak bize de..Ülkemiz bu durumdayken yüzlerce hatta daha fazla eş hamileyken eşini kaybederken ben halime şükrediyorum ve hangi ortama çocuk getirmeyi düşünüyorum diye kendine soruyorum.Sizde hayırlısını dileyin akışına bırakın ne yaparsanız yapın olacağı Zaman olur o yüzden yıpratmayın kendinizi.
YaZdıgınız herseye sonuna kadar katılsamda sanki bu cumleler ortak sıkıntıyı yasadıgım bır bayan arkadasımın empatısız ama haklı soylemleri..
Allah derdı verırken dermanını da bıze bırakıyor ara bul diye.
Tabıkı dunyaya cocuk için gelmıyoruz ama kımı kadınlarda annelık ıcgüdüsü hayli baskın dogrusu canımı acıtan bır durum bu.
Tedavı olmayı dusunmemek kısmını anlayamıyor cokta hakveremıyorum.duamı edıyorum ama allah ol derse olur deyıp yetınmek bana dogru gelmıyor.
Dılerım isteyen herkesin olur. İçi yananların tez elden olsun ins

yaşım 36 benim 2 aşılama 4 tüple hamile kalamadım hala da yok sorunda yok 6 yıldır bekliyoruz aman kimse bilmesin kimsenin çenesi durmuyor çünkü bilip bilmeden car car konuşuyorlar hakkımızda hayırlısı vardır rabbimin bir bildiği :kahve:
Haklısın kımseye soylemeyı duşunmuyorum :(
Tabıkı canım gerıdı rabbıme kalıyor bız elimizden gelenı yapmış oluyoruz netıcede. Bızdede sorun yok güya!! Genetık test yaptırdınızmıı

bizim de olmuyor çocugumuz
sizin gbi 2,5 yıldır
çocuk ısteyıp ıstememek arasında ben de esım de kararsızız zaten
ben de kımseye olmuyor dıyemedım çnk sacmasapan cumleler duymak ıstemıyorum

çocuk konusunda da bildiğim tek bırsey var
Allah isterse oluyor
bunun ötesı mumkun değil
5-6 tüple hamıle kalamayan oluyor
korun dugu halde hamıle kalan oluyor
bu örnekler cok değişik
o yuzden Allah a bol bol dua edın
hakkınızda hayırlısı
Ne mucızeler duyduk duyuyoruz. Önce rabbıme dıgınıyoruz ama dert ondan gelıyorsada dermanını arastırıyoruz allahın ıznı ıle cok ıstıyorum rabbım nasıp etsın herkese ınş

Canım çoğu insan o yaşlarda evlenip anca çocuk dusunuyor ne yaşlısı,benim erkek kardeşim 34 yaşında eşi 28 yaşında daha çocuk istemiyoruz diyorlar.daha çok zamanın var ayrıca stressiz rahat olursan çok rahat hamile kalirsin buna inan.o yüzden herkes, o kadar tüp bebek denedik olmadı ,tam vazgeçmiştik bir anda hamile kaldım diyor ,böyle soyleyen ne kadar çok değil mi,cunku stres bitti mi hamilelik çok kolay.b u dediğime kulak ver beyninden sil zor ama yapmalisin.1 sene zamanım var ne zaman olursa olsun de bırak zamana,inan bak o bir sene içinde istediğin olabilir
O kadar haklısın ki ..

YaZdıgınız herseye sonuna kadar katılsamda sanki bu cumleler ortak sıkıntıyı yasadıgım bır bayan arkadasımın empatısız ama haklı soylemleri..
Allah derdı verırken dermanını da bıze bırakıyor ara bul diye.
Tabıkı dunyaya cocuk için gelmıyoruz ama kımı kadınlarda annelık ıcgüdüsü hayli baskın dogrusu canımı acıtan bır durum bu.
Tedavı olmayı dusunmemek kısmını anlayamıyor cokta hakveremıyorum.duamı edıyorum ama allah ol derse olur deyıp yetınmek bana dogru gelmıyor.
Dılerım isteyen herkesin olur. İçi yananların tez elden olsun ins
Emoati kuracak bişey yok aynısını yaşıyorum zaten Can'ım.Aşılama vs.Düşünmüyorum ama doktora gidiyorum sürekli kontrol altındayım kolay hamile kalmak için kilo ver Dedi 2 ayda 10 kilo verdim hala devam ediyorum.Sigara, içki kesinlikle kullanmıyorum.Herşey normal şuanda klomen tedavisi görüyorum ama bir yandan da kendim için yaşıyorum.Sence hiçbirşey yapmayıp sadece Allah'a bırakmış mı oluyorum böyle :) Ben de istiyorum o içgüdü bende de mevcut ama napim taktıkça daha da olmaz.Vaktini ne erkene alabilirsin ne de ileri tarihe atabilirsin.

Canım çoğu insan o yaşlarda evlenip anca çocuk dusunuyor ne yaşlısı,benim erkek kardeşim 34 yaşında eşi 28 yaşında daha çocuk istemiyoruz diyorlar.daha çok zamanın var ayrıca stressiz rahat olursan çok rahat hamile kalirsin buna inan.o yüzden herkes, o kadar tüp bebek denedik olmadı ,tam vazgeçmiştik bir anda hamile kaldım diyor ,böyle soyleyen ne kadar çok değil mi,cunku stres bitti mi hamilelik çok kolay.b u dediğime kulak ver beyninden sil zor ama yapmalisin.1 sene zamanım var ne zaman olursa olsun de bırak zamana,inan bak o bir sene içinde istediğin olabilir
Aynen katılıyorum.Ben de bunu diyorum konu sahibine..Azcık beyni başka şeylerle meşgul etmek gerek üzerine düşünce olmuyor .

Aynen katılıyorum.Ben de bunu diyorum konu sahibine..Azcık beyni başka şeylerle meşgul etmek gerek üzerine düşünce olmuyor .
Azıcıktan daha cok beynım!! Bırseylerle mesgul.
Öğretmenım ve oldukca yogun tempoda calışıyorum .
Insanım duygularım var yasıyorum ..
sizi takdr ettım 2ayda 10 kilo cok azımsanacak bırsey degıl. Bende zamanı ılerı gerı almayı hıc dusunmedım beklemedım . Sadece zaman zaman duygusal iniş çıkışlarım oluyor. Daha cok yenı dusuk yasamanın psıkolojısı olsa gerek. Nyse szde hklısınız oluruna bırakılmalı.

sizi takdr ettım 2ayda 10 kilo cok azımsanacak bırsey degıl. Bende zamanı ılerı gerı almayı hıc dusunmedım beklemedım . Sadece zaman zaman duygusal iniş çıkışlarım oluyor. Daha cok yenı dusuk yasamanın psıkolojısı olsa gerek. Nyse szde hklısınız oluruna bırakılmalı.

Öyle tabi kolay değil ama kendimizi yıpratmanın yarardan çok zararı oluyor bunu kasdetmiştim.Allahım kısa Zaman'da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin biz ve bizim gibi isteyenlere inş.Dualarımda isteyen herkes var.

Haklısın kımseye soylemeyı duşunmuyorum :KK43:
Tabıkı canım gerıdı rabbıme kalıyor bız elimizden gelenı yapmış oluyoruz netıcede. Bızdede sorun yok güya!! Genetık test yaptırdınızmıı
evet yaptırdık artı kandan bakılan bir test vardı onada bakıldı hepsi normal vardır rabbimin bir bildiği :kahve:

İnşallah dileğiniz gerçekleşir sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursunuz gerçekten yazanlar haklı ve siz de mucizelere inaniyormussunuz tedavi de görüyorsunuz bundan sonrası için dua edin sadece çok yakın bir akrabamin iki tüp bebek denemesi başarısızlikla sonuçlandı ki biri için kalkıp başka bir ile gitmişlerdi sonra aşılama ile ikiz bebekleri oldu tam yedi yıl sonra... Gönlünüzce olsun her şey

Back
X