Korku film önerisi ?

Neredeyse izlemedigim korku filmi kalmamistir.. Hatta okadar cok izledim ki cogunun konusunu fragman görmedikce hatirlayamiyorum :P

Beni en cok etkileyen ve korku filmi budur dedirten "The Descent" olmustur... İzlemedim diyen kesinlikle izlemeli

Simdiye kadar bana en ilginci "Musallat" geldi, filmin yarisina kadar "Bu ne sacmalik ya?" deyip, hicbirsey anlamayip kapatmayi bile düsünüyordum, ama son dakikalarda hersey aciklaga kavusuyor ve insan gercekten sasiriyor. Kimi taniyorsam, herkes filmi cok begeniyor.

Birde "Ring" filmi seneler önce izlemistik esimle ve gercekten ikimizde cok korkmustuk-ki esim kolay kolay etkilenmez. Yabanci korku filimlerden en güzeli diyebilirim.

Dünde "Martyrs" izledim ve onuda tavsiye edebilirim, ama ortalik kan gölüne dönmüyor degil- sadece psikolojik olarakda cok etkileyici bence. Filmin ilk bölümü heycanli, sonlara dogru daha sakin ve psikolojik ilerliyor, ama sanirim bu tarz filimleri sevmek gerekir...

dün akşam martyrs izledik teş güzel filmdi.

1990 yapımı- Misery isimli film. Yıllar önce izledim ama ömrüm boyunca bu kadar sıkıntılı bir gerilim izlediğimi bilmiyorum. Ömrümden ömür gitmişti. Stephen King'in kitabından uyarlamaymış ve Youtube sitesinden tamamı izlenebiliyor kolaylıkla.

Şu an bile bazı sahnelerine bakmak istedim, bakamadım. Çok kötü bir gerilim.

"Yazar Paul Sheldon arabasının takla atarak yoldan çıkmasına neden olan kar fırtınasını hatırlamaktadır.Tek hatırladığı Annie Wilkes'in evinde gözlerini açması ve bu kadının kendisinin aşırı bir fanatiğ olduğu ve hayatının sonuna kadar onu kişisel tutsağı olarak alı koymasının farkına varmasıdır."

öneriniz üzerine az önce izledim filmi. muhteşemdi. kendi adıma çok teşekkür ederim :16:

Back
X