Korku film önerisi ?

fragmanina baktim simdi baya korkunc bir filme benziyor :))

o filmi sinemada izledim korku namına hiçbirşey yok insan fragmanına aldanıyor gerçekten bomboş bir film:)

anamm bulundu filmm izliyim bende merak ettim peki kızlar benim de aylardır hatta bir senedir neredeyse aradığım bir film var onu bulabilir misiniz acaba konusunu biraz söylesem tv de çıkmıştı çok güüzel korkuydu ama bulamıyorum nette falan
konusu şöyle bir grup genç var bunlar bir dağda esir kalıyorlar helikopter mi düşüyo artık orasını tam hatırlayamadım o ormanda da yamyam gibi şeyler var bunları oklarla falan yaratıklar öldürmeye çalışıyor hepsini öldürüyorlar neredeyse bi kız ve oğlan zorla kaçıyor oradan off anlatamadım sanırım çok bulmak istiyorum bunu yaa:31:

korku kapanı olabilir

benim tavsiye edeceğim filmler

mekanik kız
kara büyü
çernobilin sırları
rec
rosemarynin bebeği
yaşıyor
histery hepsi çok güzel.

anamm bulundu filmm izliyim bende merak ettim peki kızlar benim de aylardır hatta bir senedir neredeyse aradığım bir film var onu bulabilir misiniz acaba konusunu biraz söylesem tv de çıkmıştı çok güüzel korkuydu ama bulamıyorum nette falan
konusu şöyle bir grup genç var bunlar bir dağda esir kalıyorlar helikopter mi düşüyo artık orasını tam hatırlayamadım o ormanda da yamyam gibi şeyler var bunları oklarla falan yaratıklar öldürmeye çalışıyor hepsini öldürüyorlar neredeyse bi kız ve oğlan zorla kaçıyor oradan off anlatamadım sanırım çok bulmak istiyorum bunu yaa:31:

kesinlikle "korku kapanı"

bende ilk tv de izlemiştim uzun uğraşlar sonunda buldum bütün serilerini izledim
ilk 4 muhteşem ama 5. film hayal kırıklığı

Ben izledim o filmi şahane bişey evet adını söylüyorum gerilim hattı:16:

1980 yapımı jack nicholson un oynadığı "shining" türkçesini bilmiyorum. ama yani bi film insanı bu kadar mı gerer. kesinlikle 10 numara

Tum film arsivime goz attim tek tek :))
Veee buldum.
Dehset Kapani.

ben hiç begenmedım bekledıgım gıbı bı film degıldı zaman kaybı oldu canım tabı yınede sen bılırsın

bana da söyle güzel mi değil mi izledikten sonra:34:

kizlar izledim ama benim dedim film degildi

benim istedim filmin hikayesi,kitabda nasil ölceklerini okuyorlar yada görüyorlar izlemedim icin emin konusamiyorum

bu dehset kapanindaysa nasil ölcekler onu kendileri seciyor

atractive istedin filmi buldunmu ? dehset kapanina gelince idare ederdi muhtesem degildi :))

"davetsiz – the uninvited" izlemenizi tavsiye ederim, ben beğenmiştim umarım siz de beğenirsiniz.

paranormal activity serisi benim tarzım. kimisi hiç sevmez filmi ama ben korkudan filmin yarısını gözüm kapalı izliyorum:52:

1990 yapımı- Misery isimli film. Yıllar önce izledim ama ömrüm boyunca bu kadar sıkıntılı bir gerilim izlediğimi bilmiyorum. Ömrümden ömür gitmişti. Stephen King'in kitabından uyarlamaymış ve Youtube sitesinden tamamı izlenebiliyor kolaylıkla.

Şu an bile bazı sahnelerine bakmak istedim, bakamadım. Çok kötü bir gerilim.

"Yazar Paul Sheldon arabasının takla atarak yoldan çıkmasına neden olan kar fırtınasını hatırlamaktadır.Tek hatırladığı Annie Wilkes'in evinde gözlerini açması ve bu kadının kendisinin aşırı bir fanatiğ olduğu ve hayatının sonuna kadar onu kişisel tutsağı olarak alı koymasının farkına varmasıdır."

1990 yapımı- Misery isimli film. Yıllar önce izledim ama ömrüm boyunca bu kadar sıkıntılı bir gerilim izlediğimi bilmiyorum. Ömrümden ömür gitmişti. Stephen King'in kitabından uyarlamaymış ve Youtube sitesinden tamamı izlenebiliyor kolaylıkla.

Şu an bile bazı sahnelerine bakmak istedim, bakamadım. Çok kötü bir gerilim.

"Yazar Paul Sheldon arabasının takla atarak yoldan çıkmasına neden olan kar fırtınasını hatırlamaktadır.Tek hatırladığı Annie Wilkes'in evinde gözlerini açması ve bu kadının kendisinin aşırı bir fanatiğ olduğu ve hayatının sonuna kadar onu kişisel tutsağı olarak alı koymasının farkına varmasıdır."

Sıkı filmdi...
Kathy Bates rolünde çok iyiydi..

Bende Evimdeki Düşman ve Yetimhane filmlerini öneriyorum...

Bulabilirsen musallat bir cin vakasını izle, ama ne internette ne de orjinal ya da korsan dvdcilerde bulunmuyor. Gerçi fragmanı bile korkutucu bence. İzlemediysen musallat 2 de korkunçtu bence özellikle son sahneleri. Onun dışında izlenmeyecek filmler listemi açıklıyorum karadedeler çok sıkıcı gelmişti bana, the reaping hristiyan temalara aşina olmayan insanlar için çok saçma sapan bir film yine, srpski ya da sodomun 120 günü benim sevdiğim filmler arasındadır ama ikisi de korku filmi değil, kesme biçme sevmiyorsan asla tavsiye etmem izlemeni

Back
X