• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku ve endişe.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.097
798
36
merhaba arkadaşlar.
2 yıllık evliyim çalışiyorum ve 22 haftalik hamileyim. doğum yaklaşıkta korku ve endişelerim artiyor.
ilk bebegimi 30 agustos 2015 te 32 haftalıkken kaybettim.
10 ay sora tekrar hamile olduğumu öğrendim.
hamile kalir kalmaz kontrolleri gittim.. kan pırtlaşmam çikti clexane 0,4 igne kullaniyorum.
kanım da demirim de çok düşük hiç de halim kalmiyo bi kere:(
gel gelelim doğuma.
ilk bebegimi kaybettiğim için korkularim artiyo.
ya kucagimiza alamazsam ya bebegim giderse gibi kafam bunlara dolu ne bilim her bebegini kaybeden anne bunu yaşiyordur. korka korka kucaginiza alan da olmuştur içinde..
içimdeki korkuyu ve endişeyi nasıl yenebilirim bilemiyorum. ne yapmaliyim:(

Allah yardımcın olsun.
Her şeyin güzel olacağını düşün.
Bak bir sorun varmış, tespit edilmiş,önlemi alınmış.

merhaba arkadaşlar.
2 yıllık evliyim çalışiyorum ve 22 haftalik hamileyim. doğum yaklaşıkta korku ve endişelerim artiyor.
hamile kalir kalmaz kontrolleri gittim.. kan pırtlaşmam çikti clexane 0,4 igne kullaniyorum.
kanım da demirim de çok düşük hiç de halim kalmiyo bi kere:KK43:
gel gelelim doğuma.
ya kucagimiza alamazsam ya bebegim giderse gibi kafam bunlara dolu ne bilim her bebegini kaybeden anne bunu yaşiyordur. korka korka kucaginiza alan da olmuştur içinde..
içimdeki korkuyu ve endişeyi nasıl yenebilirim bilemiyorum. ne yapmaliyim:KK43:
demir ilacı enden kullanmıyorsunuz çocuk için çok öenmli

Lütfen güzel şeyler düşünün pozitif olun
Kaybınız için çok üzüldüm melek olmuş yavrunuz
Ama rabbim size bir evlat daha nasip etmiş
Strese girmeyin bu düşüncelerle bebeğinizde etkilenir
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla:)

Tüm önlemleri aldıktan sonra içiniz rahat olsun. Pozitif düşünmeye çalışın

Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim ikinci hamileliğimde aynı korkular bendede vardı çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Bol bol dua et canım iyi şeyler düşün rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kötü şeyler yaşasın yaşamasın annelik hep endişedir,

Güzel şeyler düşünmeye çalışın, sizin gerginliğiniz bebeğinize yansıyacaktır, en güzeli Allaha emanet etmek, yaşanacak olanlar yaşanacaktır, dua etmek rahatlatır sizi,

İlk doğumumda preeklemsi yaşadım bende erken doğum oldu, şimdi ikinciye hamileyim, düşünmemeye çalışıyorum, Allaha emanetiz inşAllah çok güzel geçecek ve kucağıma alacağım sizde kendinizi böyle telkin edin,

Birde demir eksikliği depresif yapıyor, demir ilacınıznı düzenli kullanıp omega3desteği almanızı tavsiye ederim tabii ki dr gözetiminde

stres bebeğini kucağına sağlıklı alma ihtimalini azaltan bir etkenken neden stres yapıyorsun ? Hamilelik kursları filan var .eğitim al .eğitim her şeyin ilacı. öğrendikçe stresin azalır kendinden emin ol . ve bolca inşrah suresi oku bebeğine Yusuf suresi oku bunlar iyi gelir ;)

merhaba arkadaşlar.
gel gelelim doğuma.

Korkma karamsar olma herşeyi olumlu düşün eger ilk bebeğini düşünüp durursan nasıl oldu napıcam diye dahada panik olursun.bebeğini kulağına alacağın günü düşün allah yardım etsin

merhaba arkadaşlar.
gel gelelim doğuma.
Bol bol dua canım bunun tek çözümü

Bende farklı korkum vardı 2. Doğumda istiyodumki benden hiç ayrılmayan 3 yaşındaki oğlumu çok bekletmeden hemen doğuma giriyim bikacsaat sonra toparlanır doktora rica eder çıkarım ama bütün hamileligim bunu düşünmek le geçti sıkıntısı ni çok yaptım ama doğuma 36 haftalikken tansiyon yükselmesinden gittim 5 gün hastanede yattım demem oki sıkıntının hiçbir faydası yok degistiremmezsin olacakları boşver hamileliğinin tadını çıkarmaya bak

Back
X