• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku

Sürekli esimden ayrılacağım diye korkuyorum aramiz bozulacak evliligimiz kotu olacak korkusu aşamıyorum hersey guzel giderken aniden korku basıyor sürekli olumsuz düşünüyorum dengemi kaybettim böyle olan varmi kendinizi toparlayabildiniz mi
Ben boyle ask gormedim 😂😂😂

Kendinize gelin yaaa, neticede sizden onemli degil hic kimse

Kimse boşanmak için evlenmez ama boşanmak da dünyanın sonu değil, bunu siz de biliyorsunuz. İnsanlar ölür. Dostluklar, ilişkiler, evlilikler biter. Evliliğinizde hiçbir sorun yokmuş, ne güzel; eşinizin de ne kadar iyi biri olduğundan bahsetmişsiniz, pek âlâ. Burada söylendi diye pat diye bu korkulu düşüncelerinizi zihninizden atmayacaksınız biliyorum ama en azından deneyebilirsiniz. İnançlıysanız dua edebilirsiniz, belki bir uzmana görünüp bir iki seans hem içinizi döküp hem daha doğru tavsiyelerle yolunuzu çizebilirsiniz...

Düşün düşün... sonu son değildir bu işin :))) der büyüklerimiz :)

Aynı kendimi gördüm😂 ben de evlenmeden önce böyleydim o kadar korkuyodum ki ama ben sadece ilişkimden değil genel olarak her şeyden korkan birine dönüşmüştüm yolda yanımdan hızla geçen kuştan bile bu anlattığım dönemde çocukluk arkadaşım bana kazık atmıştı ablam boşanmıştı vs bu yüzden psikolojim bozulmuştu psikolojik destek aldım ve yaklaşık 9 ay ilaç kullandım ve çok şükür geçti sizde hiç kendinize hayatı zehir etmeyin hemen gidin ve benim gibi tedavi olun yoksa çok yıpranırsınız

Enerji düşünceyi takip eder.

Önce düşüncelerinizi yönetmeyi ve zihninizi susturmayı öğrenin. Destek alın lütfen.

Bir de bir gün bir bakmışsınız bir gün evlilik değil, Kaz Dağlarında sakin, sessiz, dingin bir hayat yaşamak sizin için muhteşem bir olasılık olarak görülebilir. Hayat bu işte.

Bu şekilde düşünmeye devam ederseniz evet dusunduklerinizin hepsi olacak .

Back
X