Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SeksNe ilk olacak
Saçmalama yapma sakın git işe gir çalış adam akıllı
Hersey geç ön ödeme aldım 15 bin borçları kapattım sabah 8:30 ve 10:30 arası hayatım sona eriyor biliyorum ama sen bana yardım ediyormuşun onu deSaçmalama yapma sakın git işe gir çalış adam akıllı
konu ve sıkıntı nedir anlamadım ki,neyin ödemesini aldın aklıma başka fesat şeyler geldiHersey geç ön ödeme aldım 15 bin borçları kapattım sabah 8:30 ve 10:30 arası hayatım sona eriyor biliyorum ama sen bana yardım ediyormuşun onu de
Yazmış zaten üstte.konu ve sıkıntı nedir anlamadım ki,neyin ödemesini aldın aklıma başka fesat şeyler geldi
Ödeme aldım demiş,seks ilk defa yapıyorum korkuyorum demiş hayatım sona eriyor demiş sence normal bir konu mu ? Sanırım maddi olarak zorda ve bekaretini birine verip para aldı diye düşünüyorumYazmış zaten üstte.
Sanırım eskortluk yapmaya karar verdin,kendi tercihin ne yaşadığını bilemeyiz ama umarım zorla yaptırılmıyosundur.Şuanda insanların,genç kızların maddi imkanları asla yok insanlarda olur olmadık şeylere başvuruyolar. Ayrıca ilk sekste çok zorlanıyorsun acı çekiyorsun bu bir süre devam ediyor yani belki yapamayacaksın adam senden istemez mi parayı? Ve para karşılığı olduğu için canın yanar veya yanmaz ona hiç aldırış etmez.Yaşın kaç ? Kredi çekemez misin ? Üniversite okumadın mı ? Bir iş bulamaz mısın ?İlk olacak ne yapmaliyım. Maddi sıkıntılardan dolayı yapmak zorundayım ama ne yapmam lazim nasıl olacak
Neden dalga geçiyorsun bakire olduğuna göre yaşı küçük belli ki baksana zor durumda ablası olarak akıl vereceğine dalga geçiyorsunTmm Arif abi çek ordan 3.5
Burda neler gördü gözler. Kadın gibi takılanları. Geçin bu işleri. Neden dalga geçiyorsun bakire olduğuna göre yaşı küçük belli ki baksana zor durumda ablası olarak akıl vereceğine dalga geçiyorsun
Özelden mesaj atanlara değinmiyorum bile. Ayrıca binbir yolu var part time işler var herkes birsekilde cendereden çıkabilir. Aklı mantığı yerinde bir kız olsa aklına bu iş gelmez. Ayy neyse bu cılız sıkıcı konudan çıkabilirim artık bye.Neden dalga geçiyorsun bakire olduğuna göre yaşı küçük belli ki baksana zor durumda ablası olarak akıl vereceğine dalga geçiyorsun