korku..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum

Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum

Yav varya ne saçma insanlar var gerçekten
Saçmalıyorlar gerçekten siz bunlara kafa yormayın

Dünyanın en güzel duygularından biri bence
Sevdiğin erkekle teninin temas etmesi, tek vücut haline gelmen

Uğruna günah işlemeyi bile göze alıyor insanlar

Bu kadar güzel olmasaydı, insanlar sevişmezdi ki...

Hiç korkulacak bir şey değil. Kendinizi gereksiz yere korkutmayın. Tadını çıkarmaya çalışın...

Öyle bir acı yok, anlatanlara da inanmayın.
Benzetmek tuhaf olacak ama kabız olduğunuzu düşünün, çekilen acı en fazla o kadar.
Ona da acı denirse...
Bende lazeri o yüzden örnekledim oda çok acılı bişey ama dayanıyorum acaba onun gibi bişeymi dahamı fena diye öğrenmek istedim,teşekkürler cevap için.

Dünyanın en güzel duygularından biri bence
Sevdiğin erkekle teninin temas etmesi, tek vücut haline gelmen

Uğruna günah işlemeyi bile göze alıyor insanlar

Bu kadar güzel olmasaydı, insanlar sevişmezdi ki...

Hiç korkulacak bir şey değil. Kendinizi gereksiz yere korkutmayın. Tadını çıkarmaya çalışın...
Evet bu kadar insan sevişiyor ama onlar artık alışmıştır ilki çok sıkıntılıymış diye duydum kasılıp yapamamak bile geliyo aklıma

Ben en ufak acı bile hissetmemiştim, hatta "acımadı da Allah Allah olmadı mı ki acaba" demiştim ilk anlarda da sonra olduğunu anlamıştım:KK53:
Acıması sizin kendinizi sıkmanız, ıslanmamanız, hazır olmamanızla alakalı. Aklınız rahat, vücudunuz rahat şekilde ilişkiye girerseniz, partneriniz de uyumluysa sorun falan olmaz.

Zaten bu dilden dile dolasan enstantene hikayeler yüzünden insanlar vajinismus oluyor. Kendinize bunu yapmayın lütfen.Kafanızdan bu dusunceleri silin ve anın keyfine bakın.

kendinizi ne kadar kasarsanız o kadar acır bence. rahat bırakmanız lazım. acıyacak düşüncesi ile ve illa bu gece oalcak düşüncesi ile o yatağa girmeyin.

ayrıca evet acıyacak ama koşarak uzaklaşacak, kendinizi hastaneye atacak kadar değil tabi ki.

karşınızdaki insaflı bi erkektir umarım. :)

Kolay değildi derken hangi konuda zor oldu kasılma korkusumu oldu benim gibi acaba
korkmazdım aslında oncesinde hic ama ozaman cok kasıldım bir sure vajinusmus var sandım acı hissediyordum oyle oluncada istemiyordum ama genelde banada bir iki deneme sonra oluyor ilk gece dediler nerde oyle.. zaman gecti ustunden baya ama bu biraz fizyolojik sanırım her kadının yapısı bir olmuyor..yapacagınız tek sey kendinizi kasmayın ben hep bugun olcak bugun olcak diye kendimi sartlıyordum oyle yapmayın olması gereken zamanda olucak zaten

Ben en ufak acı bile hissetmemiştim, hatta "acımadı da Allah Allah olmadı mı ki acaba" demiştim ilk anlarda da sonra olduğunu anlamıştım:KK53:
Acıması sizin kendinizi sıkmanız, ıslanmamanız, hazır olmamanızla alakalı. Aklınız rahat, vücudunuz rahat şekilde ilişkiye girerseniz, partneriniz de uyumluysa sorun falan olmaz.
Sizde rahattınız demekki şuan bunu konuşurken bile korku var içimde halbuki daha çoook uzun zaman var ama engelleyemiyorum

Öylemi diyosunuz daha dün bi konuda okudum ilk gece acayip ağrılıydı falan konu cinsellik bile değilken bi şekilde oraya gelmişti hatta, etkileniyorum gerçekten

Bazen insanlar abartıyor emin olun
BU Tamamen safsata !!!
O günün tadını çıkarın :KK37:sevdiğinize kavuşup tek vucut oluyorsunuz bundan güzel ne olabilir:KK23::KK22:

Back
X