korku..

Zaten bu dilden dile dolasan enstantene hikayeler yüzünden insanlar vajinismus oluyor. Kendinize bunu yapmayın lütfen.Kafanızdan bu dusunceleri silin ve anın keyfine bakın.
Teşekkür ederim inşallah rahat olabilirim daha çok var ama şimdiden korkum olduğu için kendimi rahatlatmak istedim

Sizde rahattınız demekki şuan bunu konuşurken bile korku var içimde halbuki daha çoook uzun zaman var ama engelleyemiyorum
Niye korkuyorsunuz ki? Dünyanın en doğal ve en eski eylemlerinden biri sevişmek. İnsan doğası direkt. Siz korktukça kasacaksınız, kastıkça acıyacak, acıdıkça korkup kasacaksınız ve sonuçta kördüğüm olacak olay.

Üstünde ne kadar düşünürseniz o kadar paniklersiniz. Bırakın düşünmeyin, akışında zaten olup bitecek.

sen bence böyle şeylei okumayı bırek korkmaktan başka bi işe yararmaz oda zaten işini zorlaştırır zira vajinismusun temelinde bile korku var

Neler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozuldu
Valla bende kanama oldu. Olmuş daha doğrusu ben farkında bile değildim :D :D Sonrasında ben bile şaşırdım ama ciddi söylüyorum sıfır acı oldu bende, hatta o kadar acısızlığa kanama olmasına şaşırdım. Ama gördüğünüz gibi ölmedim yani, yorgan kılıfını çarşafını makinaya attım bitti gitti.
Okumayın öyle korku hikayeleri.

kendinizi ne kadar kasarsanız o kadar acır bence. rahat bırakmanız lazım. acıyacak düşüncesi ile ve illa bu gece oalcak düşüncesi ile o yatağa girmeyin.

ayrıca evet acıyacak ama koşarak uzaklaşacak, kendinizi hastaneye atacak kadar değil tabi ki.

karşınızdaki insaflı bi erkektir umarım. :)
Öyledir inşallah :)) zaman çok önemli değil ilk gün zaten yorgun olunur sanırım planla programla olacak bişeyde değilki

Öyledir inşallah :)) zaman çok önemli değil ilk gün zaten yorgun olunur sanırım planla programla olacak bişeyde değilki

ben sevişmeden evlenmeyi de risk olarak görüyorum ama neyse tartışma çıkmasın :D

size mutluluklar diliyorum. böyle şeylere kafanızı takmayın.

Evet bu kadar insan sevişiyor ama onlar artık alışmıştır ilki çok sıkıntılıymış diye duydum kasılıp yapamamak bile geliyo aklıma

Lazer acısı ile kıyaslamak çok komik. Lazer yanma hissi verir.
Sen sadece o ilk giriş anına odaklanır ve stres yaparsan ilişkinin bütününden bir şey anlamaz ve o bahsettiğin ağrılı ilişkileri yaşarsın. Onu hafifleştiren unsurlar var.
Hiç ilişki yaşamamış birinin tabi ki ilk ilişkisi zor olur. Ama öyle öldüm bittim diyecek bir şey yok.
Aynı şekilde abartılı konuşan kadınlar kaç santim açılıp doğum yapıyorlar. Sen bunu söyleyenleri komik bulmuyor musun?

Vajinusmus hastası kadınları tenzih ederim onların işi gerçekten zor. Ama kimsenin abartılı anlatımlarına kulak asma.
Eski insanları dinleseydik 40 gün odadan çıkamayacağız sanardık. Adamlar robocop sanki. :KK48:

ben sevişmeden evlenmeyi de risk olarak görüyorum ama neyse tartışma çıkmasın :KK70:

size mutluluklar diliyorum. böyle şeylere kafanızı takmayın.
Değil mi ama, deneme sürüşü yapmak lazım :KK53: Bakalım yol tutuşu iyi mi, çok yakıyor mu, hızlanması nasıl falan :D :D

Lazer acısı ile kıyaslamak çok komik. Lazer yanma hissi verir.
Sen sadece o ilk giriş anına odaklanır ve stres yaparsan ilişkinin bütününden bir şey anlamaz ve o bahsettiğin ağrılı ilişkileri yaşarsın. Onu hafifleştiren unsurlar var.
Hiç ilişki yaşamamış birinin tabi ki ilk ilişkisi zor olur. Ama öyle öldüm bittim diyecek bir şey yok.
Aynı şekilde abartılı konuşan kadınlar kaç santim açılıp doğum yapıyorlar. Sen bunu söyleyenleri komik bulmuyor musun?

Vajinusmus hastası kadınları tenzih ederim onların işi gerçekten zor. Ama kimsenin abartılı anlatımlarına kulak asma.
Eski insanları dinleseydik 40 gün odadan çıkamayacağız sanardık. Adamlar robocop sanki. :KK48:
Yaşadığım en büyük acı lazer olduğu için onunla kıyaslıyım dedim bilmediğim nasıl belli dimi :KK70:çok abartılı şeyler var en iyisi okumayı bırakmak o hastalık topiklerinide burda okudum bende korkuyorum kendimi rahatlatmam lazım şimdiden

Neler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozuldu

İlişki mi yaşamışlar kadının kafasını mı koparmış o ne öyle duvara kan fışkırması :KK53: Korkmayın korktukça kasarsınız kendinizi, eşinizin de anlayışlı ve nazik olması da önemli tabii ki. Ama öyle korkulacak bir şey yok, biz kadınlar ne acılar yaşıyoruz ağdaydı migrendi :KK51:

Back
X