korku

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
arkadaslar bugun esimin esyerine gitmek uzeredeydim bir den etrafda 5 6 kopek belirdi. uzerime dogru geldiler baya kordum bir abi geldi kovdu onlari baya kasildim bebegime bir sey olmusmudur 9haftalik 2 gunluk hamileyim

Inşallah bisey olmamistir canim uzulme ama içinin rahat olmasını istiyorsan doktora git. Bende bazen biseylerden korkuyorum,irkiliyorum. Veya uyurken sıçrama falan oluyo. Burda da çok araştırdım. Başına gelen çok insan var hepsi sağlıkla dogurmus.

biraz icimi rahatladin birisi iyice uzerime geldi ben aglaya baslayinca geri cekildi.

biraz icimi rahatladin birisi iyice uzerime geldi ben aglaya baslayinca geri cekildi.
Ben hayvanların hepsini çok seviyorum ama fobim var maalesef yakın olamıyorum. Dokunamam mesela korkarım. Zaten çok fazl dışarı çıkmam yasak. Sürekli yat diyor doktor. Allah korusun böyle şeylerden inşallah sende bi daha yasamazsin. Veya fobisi olan kimse yasamaz inşallah bi daha.

İnşallah bebişin iyidir.. ama aklıma şöyle bir şey geldi... uzmanlar belki cevabı biliyorlardır ama büyüdüğünde köpek fobisi olur mu acaba bebekte? Dış olaylardan etkileniyorlar mıdır acaba?

doktorada daha yeni gittim pazartesi gunu kalp atislarini dinledik simdi ikide bir ultrosana girmek istemiyorum o da bebek icin iyi degil diyorlar yanliz kanamam banamam yok. kalp atislari durursa diye korkuyorum. 13 gun sonra gene kontrolum var.

doktorada daha yeni gittim pazartesi gunu kalp atislarini dinledik simdi ikide bir ultrosana girmek istemiyorum o da bebek icin iyi degil diyorlar yanliz kanamam banamam yok. kalp atislari durursa diye korkuyorum. 13 gun sonra gene kontrolum var.
Gidin kalbiniz rahat etsin bence.

Canım sen merak etme, bebekler sandığın kadar hassas değiller. Fiziksel bir travma, düşme kalkma vs olmadığına göre bebeğin iyidir onun içerde keyfi çok yerinde endişelenme :)) hamileligin başlarında, hatta bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar bu "acaba kalbi durdu mu?" endişesi bende de çok sık oluyordu, endisenin seni ele gecirmesine izin verme pozitif düşünmeye çalış.
Sağlıkla kavuşun:)

Benimde içimi rahat ettirdiniz,teşekkür ederim.Dediginiz gibi hareketleri hissedene kadar oluyor sanırım bu şekilde. ,

sagolun siz konustukca icin rahatladi

arkadaslar bugun esimin esyerine gitmek uzeredeydim bir den etrafda 5 6 kopek belirdi. uzerime dogru geldiler baya kordum bir abi geldi kovdu onlari baya kasildim bebegime bir sey olmusmudur 9haftalik 2 gunluk hamileyim
Canım İstersen Bi arayıp Sor Telefonla Gel Derse Gidersin,, Benim fikrimce Bişey Olmaz Evvel Allah'ın izniyle Rabbim onları öyle bir koruyorki,, İçine Sinmiyorsa En azından bi telefon açıp sekreteriyle sordurt,

Canım İstersen Bi arayıp Sor Telefonla Gel Derse Gidersin,, Benim fikrimce Bişey Olmaz Evvel Allah'ın izniyle Rabbim onları öyle bir koruyorki,, İçine Sinmiyorsa En azından bi telefon açıp sekreteriyle sordurt,
sagol canim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…