Korkulan olmasın diye

Ben doğum yapalı 1 buçuk ay oldu bende böyle bir sıkkınlık falan geliyordu ama bence o yerinden kalkamıyorsun, rahat hareket edemiyorsun falan ondan da sıkılıyor olabilirsinu

Arkadaslar dogum sonrasi depresyon gecireniniz var mi?
Dogum yapali 15 gun oldu. Su an bir sıkıntı yok. Hatta cok mutluyum. Kizimi saglikli bir sekilde kucagima aldim. Herkese normal gelen bana anormal geliyor o derece mutluyum. İlk kizimin yasadigi rahatsizlik beynimde o kadar yer etmis ki simdi bebegimin kafa seklinin normal olmasi ayaklarimi yerden kesiyor :)
Ama arasira bi mutsuzluk kapliyor icimi.
Aha geldi depresyon diyorum..
İlk kizimdan sonra yasadigim seyin ne oldugunu bilmiyorum. Dogum sonrasi depresyon mu gecirdim yoksa kizimin rahatsizligindan dolayi depresyona mi girdim bilmiyorum. Bunun ayrimini yapamiyorum maalesef :KK64:
Siz nasil başa ciktiniz? Baslangic belirtisi falan oluyor mu?
Tesekkur ederim simdiden..
Ben ilk bebeğimi dünyaya getirdiğimide geçirmiştim doğum sonrası sendromunu..
Ama zaten o kadar yorgun bitkin ve depresyondayım ki o sıra anlamamıştım ilk önce neler oluyor bana neden her dakika ağlamak istiyorum diyordum..
Herkesin her yaptığı gözüme batiyor bebeğime bakmak bile çok zor geliyordu .doğumum da zaten çok zor geçmişti 26 saat süren berbat bir tecrübeydi
Bu konu için doktora gitmemiştim bile..kendi kendimi teselli ederek hatta bebeğime yoğunlaşıp kendimi unutarak atlattım.
Fırsat buldukça dinlen ve bunları düşünme insan kafasında kurdugunda bazı şeyleri farkına varmadan yaşamaya başlar..pozitif düşün ve bebeğinin tadını çıkar. .
Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine

Geldi mi Huma kiz.Hayirli evlat olsun insaAllah.daha yeni aklimdan gecmistin dogum yaptin mi diye

Ben doğum yapalı 1 buçuk ay oldu bende böyle bir sıkkınlık falan geliyordu ama bence o yerinden kalkamıyorsun, rahat hareket edemiyorsun falan ondan da sıkılıyor olabilirsinu

Aha depresyona giriyorum diyorsan girmezsin zaten canım merak etme bazen bende deliriyorum galiba diyorum sonra geçiyor kendini doldurma unut gitsin :KK66: Allah analı babalı büyütsün :KK49:

Ben ilk bebeğimi dünyaya getirdiğimide geçirmiştim doğum sonrası sendromunu..
Ama zaten o kadar yorgun bitkin ve depresyondayım ki o sıra anlamamıştım ilk önce neler oluyor bana neden her dakika ağlamak istiyorum diyordum..
Herkesin her yaptığı gözüme batiyor bebeğime bakmak bile çok zor geliyordu .doğumum da zaten çok zor geçmişti 26 saat süren berbat bir tecrübeydi
Bu konu için doktora gitmemiştim bile..kendi kendimi teselli ederek hatta bebeğime yoğunlaşıp kendimi unutarak atlattım.
Fırsat buldukça dinlen ve bunları düşünme insan kafasında kurdugunda bazı şeyleri farkına varmadan yaşamaya başlar..pozitif düşün ve bebeğinin tadını çıkar. .
Allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine
Amin ins. Cok tesekkur ederim hepinize.
Evet iyiyim ben iyiyim :KK37:

Back
X