• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularım var

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Nisanda düğünüm var nişanlım evlenip boşanmış ve bir kızı var. Korkularım onun ilk heyecanı olmayacak çocuğumuz olduğunda da ilk heyecanı yasamayacak bu beni biraz üzüyor açıkçası içinizde varmı dul ve çocuklu biriyle evlenen yaşadıklarınız ve bana önerileriniz varmı :||||

Dul diye karisi ölene denir bosanmisa degil.

Biraz gec kalmamis misin bu muhasebe icin? Nisan olmus, dugun belli

Evet es adayiniz bazi konularda tecrubeli sizden bu dogru,heyecenlari sizinkiyle ayni seviyede olmayabilir ama bu hic heyecan yok anlamina gelmiyor.cunku bunlar sizinle ilk olacak,onun heyecani telasida daha farklidir size gore.cocuk kac yasinda bu arada.

bu tarz olaylara önem veriyodunuz madem neden hiç evlenmemiş biriyle değilsiniz ki.
bence daha büyük sorunlar olmasın yeterlii

Halamin kizi boyle biriyle evlendi. Adam kiz istemede uyumustu. Saat erkendi halbuki. Sonra bosandilar yapamayip. Boyle olur demiyorum ama ilkleri bile bu kadar hesap eden bir insansaniz cok zor diyorum.

Bence birilerini laflarına takıyorsunuz gibi geliyor. Zira bu "ilk" mevzuların takan insan böyle biriyle nişanlanmazdı zaten. Ya çok mantıksız birisiniz ya da dışarıya fazla kulak asıyorsunuz. Hangi sıfatı kendinize yakıştırırsınız?

Bir sakin olun ve bence bu konuyu sevdiğiniz adamla konuşun. Onun duygularını en iyi o bilir. İlk olmayan heyecanlı olmaz diye birşey yok. Sizinle yaşadıkları ilk olacak zaten. İlk kez size dokunacak, ilk kez sizden çocuğu olacak, sizle yaşadığı herşey ilk olacak yani. Başrol varken figüranlığa neden razısınız ki?

tecrubeden dolayi heyecani sizinki ile bir olmayacaktir ama elbette sizinle yasanacaklara heyecanlanir. ama bence sorulmasi gerekenler baska cocugu ve hanimindan ayrilmis bir adamla omur gecirirken karsiniza cikicak sorunlarla ne kadar basedebilirsiniz bu onemli cunku kari kocalar bosanir.cocuk var ortada sonucta mecburi gorusulucek vs.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dul diye karisi ölene denir bosanmisa degil.

Biraz gec kalmamis misin bu muhasebe icin? Nisan olmus, dugun belli

Burda geç yada erken bir olay yok sadece heyecanlarimizin ölçüleri biraz farklı olacak benim gibi yaşayan varsa onun duygularını öğrenmek istedim belkide yersiz bir korku olduğunu görmek istedim bunda ne var???

Evet es adayiniz bazi konularda tecrubeli sizden bu dogru,heyecenlari sizinkiyle ayni seviyede olmayabilir ama bu hic heyecan yok anlamina gelmiyor.cunku bunlar sizinle ilk olacak,onun heyecani telasida daha farklidir size gore.cocuk kac yasinda bu arada.

Doğru haklısınız. 15 yaşında

Buna göre vazgeçecek değilsin ama aradığımı bulurum mu acaba endişesi taşıyorsun?
Böyle durumda benim endişelerim ilk olması dışında olurdu mesela.
Ama senin için aynı heyecanı yaşayıp yaşamamak yönünde olmuş.
2. Çocuğu olanlar bilir sevgisi yada heyecanı farklı oluyor mu? Şayet olmuyorsa baba olurken o farkı anlamayacaksınız bence.
Ama alınganlık yapma ihtimaliniz muhtemel.
Mutluluklar dilerim Size inşallah muvaffak olursunuz

Ben varım çocuklu biriyle evlenen...
İlklerin heyecanı değilde, çok başka sorumlulukların olacak
Hep tetikte, hep acaba kalbini kırar mıyım korkusu
Çocukla iletişim , hep fedakarlık yapan taraf olmak var
Bunlar eşin kişiliğine göre değişir ama çocuklu biriyle evlenmek çok kolay bir iş değil
Ben boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum ve çok geç evlendim, olgunluk tarafında biraz avantajlıyım yani
Ama yine de bazen yıpranıyor sinirlerim, kolay değil
Bu evliliği yaparken çok ince ele, sık doku

Insan sevdiği birinden çocuk yaparsa havalara uçar sevinçten.
Bazen birinin hayatında son olmak, ilk olmaktan daha kıymetlidir benim gözümde.
Seni seviyor, sen de onu seviyorsun.
Ortak bir çocuğunuz olacak ve sen ilk olmadığı için sevinmeyeceğini mi düşünüyorsun?..
Bence kuruntu ediyorsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde eşimin 2 kizi var doğum yaptim sanki ilk mis gibiydi eşimin hali ve tavirlari aslinda aliskin olma sina rağmen ilk gün kucagina almakk istemedi cok küçük diye heycanlanmisti annem de sanki ilk mis gibi alissin diyebebegimiz gelir gelmez babasinin kucagina verdi 2. Oldu onda o kadar heyecan yapma di ama ilk bebegimizde heyacanli ve çok sevincliydi hem her bebek ayri bi heycan ayri bi mutluluk nisanliniz en son bu duyguyu 15 sene önce tahmis emin olun sizden bi bebeği olduğunda ilkinden çok daha farkli ve güzel olacak

Yasinizi ogrenebilir miyim?

Nisanda düğünüm var nişanlım evlenip boşanmış ve bir kızı var. Korkularım onun ilk heyecanı olmayacak çocuğumuz olduğunda da ilk heyecanı yasamayacak bu beni biraz üzüyor açıkçası içinizde varmı dul ve çocuklu biriyle evlenen yaşadıklarınız ve bana önerileriniz varmı :||||

ne var ne olmuş peh ... :nazar: evlenmemiş biriyle evlensen daha mı iyi olacak sanıyorsun... valla benim gittiğim bir psikolog var ona bu durumu daha önce danıştım... benim de durumum bu ve çookkk :46: mutluyum tam gaz devam...

Diğer taraftan bakıldığında da onun da sizin yaşamadığınız endişe ve heycanları var."Ya bu sefer de mutlu olamazsam,ya yine sorunlar yaşarsam,ya eşimle kızım anlaşamazsa,ya eşimi tatmin edemezsem..." O da gerginlikler yaşıyor,onun için de aslında her şey yeterince yeni ve heycanlı.Herkesin kafasında biriken bu sorular yığınından kurtulmanın tek yolu da destek ve anlayış.Siz belki heycanlarınızın aynı oranda karşılığını alamayacaksınız ama o da gerginliklerine aynı oranda karşılık bulamayacak.Orta noktada buluşmak için destek ve anlayış lazım.Fazla olgun olmanız ve de gerginliği hissettiğinizde el uzatmanız lazım.Benim fikrimce,gerginlik geçtiği an heyecan karşı tarafta da başlayacak.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Konu sahibesi,
Nisanliniz bazi konularda daha onceden tecrubeli haklisiniz, ancak o yasadigi tecrubelerde siz yoktunuz yaninda.
Demem o ki sizinle yasadiklari da onun icin ilk olacak, yani bir sorun yok ortada.
Ancak nacizane sunlari soyleyebilirim; 5 yasindayken anne ve babam bosandi, 8yasima geldigimde babam yeniden evlendi ve 10. yasimda da babam 2. bir evlat sahibi oldu.
Babamin esi surekli babam ve annemin benden dolayi mecburi gorusmelerini sorun etti, beni ilk basta kabullenmesine ragmen sonrasinda bana hep tahammulsuz ve kotu davrandi.
Kimi zaman ben ve annemin varligi onlarin arasinda sorun oldu.
Cocuklari oldugunda da sanirim kendi evladinin rizkini dusunmesinden olacak ki babamin esi benim nafakami bile kabullenemez hale geldi vs vs bu yasananlari o kadar cogaltmak mumkun ki..
Size soylemek istedigim esinizin her turlu sorumlulugunu almasi gereken bir evladi, bu evlat icin sinirli da olsa gorusmeleri gereken eski bir esi var.
Bu durumu net bir sekilde kabullendiniz mi acaba,sonradan tum bunlar iliskinizde sorun yaratip heyecaninizi kaybetmenize neden olmasin asil.Mutluluklar dilerim.

Siz bunu sorun yapıyorsanız..
Erkeklere kızmamak lazım ilk ben değildim diyince.
Çok saçma bir düşünce ya her ten her insan farklıdır.
Önemli olan ilk olmak değil son olabilmek ve bu sevgiyi korumaktır.
Çocugu sizlemi kalıcak?
Bir de genelde aileler pek olumlu yaklaşmaz sizinkiler naptı ?

Back
X