• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularim ve ben

Normalde cocuklu insanlarla pek arkadaslik yapmayiz. Oyle denk geldi esimin tanidiklariyla biyeri oturalim dedik cocuklari da vardi. Esim ve kadinin kocasi biyere kadar gittiler. Biz kadinla kaldik. Allahm cildircaktim surekli mirilti zirilti, tutturmak, aglamak bilmem ne kadin bildigin cayini icemedi esi gelene kadar cayi birak oturamadi. Adam geldi bu seferde adam masada oturamadi cocuklardan dolayi. Bana bunalti geldi, ben yoruldum oturdugum yerden.
Yatili yardimci tutup, yardimciyi heryere pesi de goturursen anca rahat edersin.
:))))

Esracim hickorkma olurmu..Birazda hormonların etkisiyle böyle düşünüyor insan.gelecek endişesi tasimamaya çalış.Emin ol Allah yardım ediyor..Annelik duygusuyla her işin altından kalkıyorsun.insan kendine inanamiyor bile:) sende öyle olursun.bakicinda destek olur hem bak bu konuda kismetlisin maş.Bu çok güzel.Herkes bu süreçte bı yardımcısı olsun ister ama imkanlar elvermez.senin böyle imkanın varmış madem değerlendir inş.Birazda ailen filan uzakta olduğu için sana çok vesvese oluyor..Dışarı çok hava al bebek kıyafetlerine bak.Evde sıkılma.emin ol öyle buyuyorlarki bebekliklerini ozluyorsun.simdiden hayırlı dogumlar.daima pozitif düşün olurmu annesi;)

Endişelerinizde çok haklısınız.
Gerçekten uykuya hasret ve eve bağlı olacaksınız yıllarca.
Kendinizden, kişiliğinizden, hayatınızdan, kariyerinizden vazgeçiyorsunuz.
O yüzden yaşasın çocuk istemeyen kadınlar :)

Ultrasona her girdiğinde bebeğinin ellerini ayaklarını gördüğünde çok mutlu olacaksın elini karnına koyduğunda sana tepki verecek :)

Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladığında bazı günlerde bir kaç saat hareket etmeyebilir uyuduğu için. O zaman bişey mi oldu korkusunu tattığın an annelik duygusu gelir bence :)

Ahhh ahh gönül isterdi ki sana endiselerinin yersiz olduğunu söyleyeyim. Aa çocuk mu ayol ona bakmakta ne var diyeyim. Çocuklu olunca da özgür olunuyor, gönlünce yaşamaya devam ediyorsun diyebileyim.
Maalesef bunları diyemem. Kendini şimdiden hazırlasan iyi olur. Hepimiz gibi sen de zorlanacaksın. Sağlıklı doğumlar ve kolaylıklar dilerim.

Mükemmel anne olmaya çalışıp kendini paralama. Çocuğunuzun mükemmel anneye degil bedensel ve ruhsal olarak saglikli bir anneye ihtiyaci var.

İc gudulerinize guvenin. Çocuğunuz size anneligi öğretecek zaten. Anın tadını yasayin

Sorumluluklara hazır değildiysen niye evlendin

Esracim hickorkma olurmu..Birazda hormonların etkisiyle böyle düşünüyor insan.gelecek endişesi tasimamaya çalış.Emin ol Allah yardım ediyor..Annelik duygusuyla her işin altından kalkıyorsun.insan kendine inanamiyor bile:) sende öyle olursun.bakicinda destek olur hem bak bu konuda kismetlisin maş.Bu çok güzel.Herkes bu süreçte bı yardımcısı olsun ister ama imkanlar elvermez.senin böyle imkanın varmış madem değerlendir inş.Birazda ailen filan uzakta olduğu için sana çok vesvese oluyor..Dışarı çok hava al bebek kıyafetlerine bak.Evde sıkılma.emin ol öyle buyuyorlarki bebekliklerini ozluyorsun.simdiden hayırlı dogumlar.daima pozitif düşün olurmu annesi:KK66:

Cok haklisiniz, ailem uzakta oldugu icin ve birazcikta beceriksiz oldugumdan korkuyorum:) guzel cevabiniz icin cok tesekkur ederim:KK200::KK200:

Mükemmel anne olmaya çalışıp kendini paralama. Çocuğunuzun mükemmel anneye degil bedensel ve ruhsal olarak saglikli bir anneye ihtiyaci var.

İc gudulerinize guvenin. Çocuğunuz size anneligi öğretecek zaten. Anın tadını yasayin

Herkes aynisini soyluyor, hatta bir arkadasim bu yuzden psikolojisini bozdu suan destek goruyor. Insallah elimden geldigince iyi bir anne olurum:) tesekkur ederim:KK200:

Çocuk büyütmek gerçekten zor ama annelik içgüdüsüyle zaten beceriyorsunuz.İstediğiniz kadar deneyimli olun her çocuk farklıdır.Rabbim saglıklı versin inşallah. çevremde de var görüyorum cocugu özürlü olup evden dahi çıkamayan anneler Allah onların da yardımcısı olsun sağlık herşey den önemli

Back
X