• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KORKULARIM

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Merhabalar arkadaşlar.
Sebepsiz korkular yasiyorum.belki de sebebi var ben bilmiyorum.bu aralar en cok yasadigim korku ölüm korkusu.bir ölüm haberi aldıgim zaman kendime gelemiyorum.genç olüm haberleri beni o kadar sarsiyor ki..hem ölene yaniyorum.hem de bana ne zaman diye düsünuyorum.
Korkuyorum iste..hissettiğim huzursuzlullar acaba ölum habercisi mi diyorum.sira ben de mi diyorum.hazir değilim diyorum..en ufak bi agrim sizim oldugumda ciddi bir rahatsızligim mi var diyorum..ya sabaha cikamazsam diyorum.
Normal mi bunlar..
Ozellikle cok uzuldugumde zorlanma durumlarinda canimi sıktığimda oluyor bunlar..

Bugun ölümden korkacaksin yarin yuksekten dusmekten ertesi gun kafana tugla dusmesinden vs... Uzar gider bu liste... Bence bir uzmana gorun.. Onune gecmezsen artarak devam eder..

Bugun ölümden korkacaksin yarin yuksekten dusmekten ertesi gun kafana tugla dusmesinden vs... Uzar gider bu liste... Bence bir uzmana gorun.. Onune gecmezsen artarak devam eder..
Yardim aliyorum.1 bucuk seneden beri ilac kullaniyorum.ama baska bi sebeo icin gitmiştim. Devam ediyorum ilaclarimi almaya fakat azaltarak birakma surecindeyim su an.

Yardim aliyorum.1 bucuk seneden beri ilac kullaniyorum.ama baska bi sebeo icin gitmiştim. Devam ediyorum ilaclarimi almaya fakat azaltarak birakma surecindeyim su an.
Birsey soracagim sana. Calisiyor musun. Sosyal misin. Aile yasantin nasil. Hobilerin var mi. Kitap okuyor musun. Evlenmeden once ben de boyleydim. Baba evim cok huzurluydu ama bos ve amacsiz oldugum icin inanilmaz psikolojik sorunlar yasiyordum. Sonra evlendim. Sorumluluklar bindi sirtima. Yogun ve stresli is temposu sonra eve gel ev ve eş temposu. Eee yeri geliyor esimle sorunlarim ailesi ile sorunlarim oluyor ama gel gor ki psikolojik sorunum yok evlendigimden beri. Yani gelecege yonelik amacsizlik insani bunalima surukluyor. En azindan kendimde bunu gozlemledim. Simdi bir suru sorumlulugum var ve bunalima girecek vaktim yok :)

Birsey soracagim sana. Calisiyor musun. Sosyal misin. Aile yasantin nasil. Hobilerin var mi. Kitap okuyor musun. Evlenmeden once ben de boyleydim. Baba evim cok huzurluydu ama bos ve amacsiz oldugum icin inanilmaz psikolojik sorunlar yasiyordum. Sonra evlendim. Sorumluluklar bindi sirtima. Yogun ve stresli is temposu sonra eve gel ev ve eş temposu. Eee yeri geliyor esimle sorunlarim ailesi ile sorunlarim oluyor ama gel gor ki psikolojik sorunum yok evlendigimden beri. Yani gelecege yonelik amacsizlik insani bunalima surukluyor. En azindan kendimde bunu gozlemledim. Simdi bir suru sorumlulugum var ve bunalima girecek vaktim yok :)
Calisiyorum ama evli degilim.acikcasi ask hayatim hep problemli.nisanlimdan ayrildim ondan sonra da duzgun bir insan cikmadi hic karsima.bunlar da uzuyor benim.evlilige daor bi umitsizlige dusuruyot yasadiklarim beni.o yuzde soguk bakiyorum evlenmeye.
Ailemden ayri yasiyorum isim geregi.aslinda rahat ve mutlu bi insandim ama neler oldu bana bilmuyorum

büyük ihtimalle gelecek kaygısı sizi bu duruma getirdi. ailenizle yaşasaydınız bu tür sıkıntı yaşamazdınız bence. yalnızlık insanı kendini dinlemeye iter ve bu da bu tür sürece götürüyor insanı.

ilaçlarınızı kendi kendinize bırakmayın. doktorunuza mutlaka danışın.

Back
X