• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularım

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhaba herkese.. burada benden yaşca büyük ablalarımdan sadece destek yada bi görüş bekliyorum. Ben bu sene üniversite sınavına giriyorum ve hayalim hep başka bir şehirde okumaktı. Şuanlık ailevi sebeplerden dolayı öyle bir fikrim yok fakat üniversiteyi bitirdiğim zaman başka bir şehirde yaşamak orada hayatımı devam ettirmek istiyorum ama yanlızlıktanda korkuyorum burada arkadaşlarım hiç olmazsa bi alo deyip dışarı çıkabileceğim insanlar var ama başka bi şehire gittiğim zaman arkadaş edinecek bir ortamımda olmayacak yanlızlıktan korkuyorum ama başka bi çaremde yok benim bu şehirde hayatımı devam ettiremem..

Hele bir üniversiteyi bitir bakalım hayat sana neler getiriyor o zaman düşünürsün
Daha böyle bir plan için erken bana kalırsa

Bunlari dusunmek icin cok erken daha. Derslerine calismani oneririm.

Sonsuza kadar ailenin yaninda yasayamazsin.Elbet bir gun ayri bir hayat kuracaksin.Bir an once alisman en iyisi.

Haklısın.. sanırım biraz erkenmiş daha bu karar için.. O aradaki zaman bile beni korkutuyor :KK43:
Yalnizlik bu kadar korkulacak bir sey degil.Tek bir insan bile tanimadigim bir sehirde yalniz yasamaya basladim.Ayni korkulari yasadim ama simdiki hayatimi cok seviyorum.Zamanla alisiyo insan.Arkadas da edinirsin cevre de..

Emin ol başka şehirde yaşamak sana güzel şeyler kazandırır. Korkma, arkadaş ediniliyor her şekilde hayatta, günübirlik olsa bile edinirsin. İş arkadaşların olur, kursa gidersin oralarda arkadaşların olur. Henüz çok vakit var bunları düşünmeye zaten, hele eğer okumaya gideceksen şehir dışına, yalnız kalmaktan korkmana hiç gerek kalmaz. Üniversitede bir dolu arkadaşın oluyor vakit geçirecek, önemli olan gerçek arkadaş edinebilmek tabii.

Sen bir meslegini eline al da bunlari sonra düşünürsün.

Eskisi kadar kolay degil atanmak ya da is bulmak çünkü. Ilk kaygin is bulmak olacak zaten uni bitince.
Yalnizlik aklina bile gelmez

Merhaba herkese.. burada benden yaşca büyük ablalarımdan sadece destek yada bi görüş bekliyorum. Ben bu sene üniversite sınavına giriyorum ve hayalim hep başka bir şehirde okumaktı. Şuanlık ailevi sebeplerden dolayı öyle bir fikrim yok fakat üniversiteyi bitirdiğim zaman başka bir şehirde yaşamak orada hayatımı devam ettirmek istiyorum ama yanlızlıktanda korkuyorum burada arkadaşlarım hiç olmazsa bi alo deyip dışarı çıkabileceğim insanlar var ama başka bi şehire gittiğim zaman arkadaş edinecek bir ortamımda olmayacak yanlızlıktan korkuyorum ama başka bi çaremde yok benim bu şehirde hayatımı devam ettiremem..

Hayatım boyunca böyle düşüncelerim olmadı. Çok çabuk arkadaş edindiğimi söyleyemem ama kendime yetebiliyorum. Bu yüzden benim için yalnızlık bir korku unsuru olmadı.
Kafasında yalnızlık korkusu olan kişilerin gerçekten bu konuda sorun yaşayacağını düşünüyorum.

Back
X