Korkularım..

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Herşeyden korkmaya başladım. Kendimi tanıyamıyorum artık. Kendime inancım kendime güvenim kalmadı. O tuttuğunu koparan azimli özgüveni yüksek olan ben öldü sanki. Ben kara kışın karında yırtık ayakkabıyla yürüyerek okula gittim. Soğuk buz gibi odada battaniyeye sarılarak ders çalıştım. Burslarla okudum. Hayallerim ideallerim vardı. Çok güçlüydüm o zamanlar çünkü kendime inanıyodum. İstediğim yeri kazandım. Başardım.
Ama mutlu olmayı başaramadım. Neden başaramadım ki. Neden olmadı. İki evlilik yaptım yürütemedim. Hamile oldum doğuramadım. Çok korkuyorum artık kaybetmekten. Kendime inancım kalmadı. Mücadele edecek gücüm yok. Ve galiba anksiyete bozukluğu başladı. Bu aralar sık sık annemin öleceği düşüncesi geliyor aklıma çok korkuyorum boğulacak gibi oluyorum. Çok şükür sağlık sorunu yok ama çok korkuyorum. Evden dışarı çıkartmıyorum annemi yolda yürürken ya düşerse ya araba çarparsa diye korkuyorum. İşteyken aradığımda telefonu geç açsa aklım çıkıyo gibi oluyo. Annem artık bunalmış durumda.Bende öyle. Psikiatriye gitmek istemiyorum. Çünkü en kötüsü de bu belki herşeyin kendimin de düzeleceğine inanmıyorum. Böyle yaşamak çok zor

kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama hayat devam ediyor.. belki diceksiniz söylemek kolay ama inanın üzülüp geçmişe saplanıp kalmakla ömrümüzden veriyoruz. geçmişe birşey yapamıyoruz maalesef ama gelecek bizim elimizde. sizin kadar olmasa da kötü şeyler yaşadım bende adını anmak istemediğim, bahsettiğiniz o hastalıkta mevcut şu an tedavi görüyorum eskisinden daha iyiyim ama inanıyorum ki herşey bizim elimizden siz iyileşmek isteyin güzel olacağına inanın ve çabalayın yeter ki bu da sizin sınavınızmış. bundan sonra her şey çok daha iyi olur umarım sizin için.

İnşallah sizin içinde

Zorluklar içinde bir hayat sürmüş olabilirsiniz. .
Destek alabilirsiniz. .
Hayat hergün yeniden başlamalı. .

Böyle zamanlarda dünyanın geri kalanının yanında sıkıntı ettiğim şeyin nasıl da bir hiç olduğunu düşünmeye çalışırım.
Belki korktuğunuz kehanetlerin gerçekleştiğini hiç görmeyeceksiniz, ama güzel günler geçerken siz korkularınız yüzünden hayatı bir misafir gibi yaşayacaksınız.
Oysa olacakla öleceğe çare yok. Hayat bildiği gibi gelsin, siz de işte buradasınız! Bugüne dek neler aşmışsınız, bunlarla gerçekten baş edemez misiniz sizce?
Doğrusu, olası felaketlerde bocalamak, beni hayatı ıskalama ihtimalim kadar korkutmuyor

Bir evliliği yürütmek tek başına senin işin değil.
Dogum yapmam tamamen kontrolünde olan bir şey değil

Ama çalışmak başarmak senin elindeydi ve basarmissin
kendinde hata arama hayat her zaman iyi gitmeyebiliyor

Farkındayım. Ama yenide ayağa kalkacak o gücü kendimde bulamıyorum. Köşeye sıkışmış hissediyorum kendimi.

Lütfen ama siz bir hekimsiniz, psikolojik durumunuzun farkındasınız,mutlaka psikiyatriye gitmelisiniz.
Konularınızı takip ediyorum, yaşadıklarınız size yük bindirdi, illa ki kim yaşasa bunları dibe vurabilirdi.
Eski güçlü kadın olabilirsiniz.
Toparlanacağınıza inanıyorum, kendimizi salmayın lütfen

Yeniden hayata tutunacak bir sebebim yok kalmadı. Herşey evlilikten kocadan ibaret değil bunu biliyorum ama ne biliym kendime inancım kalmadı. İşeyaramaz sorunlu yük gibi hissediyorum kendimi. Herkes bana bişeyler soruyo o kadar doluyum ki kimseyle konuşmak istemiyorum. Artık mücadele edicek gücüm yok. Sadece tek istediğim Allahın benden razı olduğu günahlarımı affettiği ilk anda ölmek bunun için dua ediyorum. Ne kendime ne de aileme sorunlarımla yük olmak istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…