Korkularimizi yenip aşkimizi yasayamiyoruz

Elif Masal Durmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
126
15
32
Uzun sureli bir iliski sonrasinda yeni sevdigim adamla birbirimizden korkar olduk 1bucuk yil oldu hala aldatildigimiz birakip giden eski sevgililerimizin korkularini yasiyoruz o ya aldatirsa diyor bense buda birden evlenip birakir giderse zor donemler gecirdim 1yil boyunca sevgime inandiramadim sevdigimi simdi bende diken ustundeym hep boyle ne olcak..

Ikınız ıcınde gecmıse sunger cekmekten baska bı yol yok adı ustunde gecmıs yanı... Dun ıcın ne bugununuzden ne de yarınınızdan olmayın ama ılıskınızde de emın adımlarla ılerleyın...

cok iyi anlayamadik biz. simdi siz eski sevgilinizi unutamiyorsunuz, o da eski sevgilisini unutamiyor, ama berabersiniz ve birbirinizi sevememkten korkuyorsunuz ? :KK64:

daha düzgün yazsanız olmaz mı belki anlarsak size daha iyi yardımcı oluruz . Şahsen hiç bişey anlamadım ?o_O

Eger korkulariniz varsa neden birlikte olmak icin acele ettiniz. Güvenmiyorsunuz birbirinize. Korkunuzu asin önce. Bu gidisle zaten ayrilmaniz yakindir.

Soyle anlataym bn uzun bi iliskiden ciktim ve suan sevdgme asik oldm sevdim bi anda oldu anlayamadm bile oda baskasiylaydi ve kiz aldatmis ilk yaklasimlari o gosterdi bende kapldim zatn cok buyudu askm 1bucuk yildir onun seviyorum o tam herseyi yoluna koyuyor kendini cekiyor askerdeyken yasamisti 1yil snr guvenmeye basladi smdi ise ben korkuyorum eski sevglm bi anda evlenip brakti beni bunu atlatmam gerek yksa okadar trnaklarimla kazidigim iliskimi hic edicem ayrilmak cozum olsa denedik ama bityrlu yapamadk olmadi ayri

X