Korkulu rüya: Düşük!!

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
Peki ya düşük?
Aniden olan bir şey mi yoksa bu ani hareketlerin sonucunda 1 hafta veya 2 hafta sonra olan bişey mi? Yani anlatmak istediğim
Dün uzanırken uyuya kalmışım nasıl oldu bilmiyorum ama koltuktan çok sert bir şekilde düştüm karnım ve belim ağrıdı ama kanama falan olmadı sonradan düşük olma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Daha önceden düşük yaşamış biri olarak söylüyorum. Düşük yaparken inanılmaz sancın ve kanaman oluyor. Hatta bazen sancı ve kanamada bile Bebek tutunuyor. Ama biz sakin olamıyoruz malesef. Seni anlıyorum :)

Sanmıyorum canım ya. Ama işte doktorlar bile bebeği kontrol etmeden bir şey diyemiyorlar. Bi gidip muayene ol bence.

İki kere dusuk yaptim aniden kanama basladi ve ilki 2-3 gun sonra dustu. İkincisi 1 hafta sonra

Peki sonradan bişey olur mu? Bebek sarsıldı sonuçta
Rabbim nasibini yazdıysa sen bırak koltuktan dağdan düşssen bişey olmaz nasibini yazmadıysa bağlasan durmaz tatlım için rahat olsun kanaman vs yoksa bişeycik olmaz için rahatlasın istiyosan yinede git doktoruna bi usg ile gör

Bilmiyorum kızlar ya telaşlanmaya başladım belki bir ani hareketimde düşer diye dikkatli dolanıyorum çünkü çok sert bir düşüştü

Tabi canm ben bir dusuk yaptim pembe once acik sekilde az az sora fazlaca geldi kanamam ama sen dusmussun bunun cok zarari olcagini sanmiyorum uzulme arkadasimda yuz ustu cok sert dusmusti 6 7 haftalikken hic bisey olmadi

Canım sen yine de doktora git, ama ben bişey olabileceğini sanmıyorum :)

Canım doktorlar düşüklerin çoğu için sebebin bu tarz şeyler değil daha çok sağlıksız bebekler olduğu için düştüğünü söylüyor bana dr düşecek olursa evde yatsan da düşer yaşayacaksa ne yaparsan yap yaşar demişti senin bebeğine bir şey olduğunu sanmıyorum ama doktora git için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…