Tatlım öncelikle sakin ol.. Şöyle bi silkelen.. O işi almak için kendine olan gücün varlığını gör.. Elbette başarırsın o kadar zor değil.
Kıyafet konusunda uyuma özen göster çok açık dar şeyler giymekten kaçın güzel şık bir elbise işini görür diye düşünüyorum. Ciddi olmaya özen göster.
Önce onları dinle şartlarını iyice dinlemeni tavsiye ederim. Uymayan noktalarda senin için sakıncalı bir husus olduğunu mutlaka belirt.Eğer iş sana uygun değilse şartlarınızı malesef kabul edemeyeceğim umarım sizde bende uygun şartlarda uygun kişi/ yerler bulabilir der teşekkür eder çıkarsın...
stres yapmayin
bence bir pantolon bir bluz uygundur yazlik elbise biraz lakaid geldi bana
tabi siz bilirsiniz cikis saatlerini sonradanda konusursunuz bence
Naçizane fikrim elbise giyinmeyin.. Mümkünse pantolon-gömlek tarzı ciddi birşey giyinin.. ilk izlenim çok önemlidir.. Kendinizden emin ve doğru cevaplar verin.. Bacak bacak üstüne atmayın, ama rahat olun..
Herhalde sırat köprüsü daha kolay geçilir değil mi sempatiksalakcinni
evet gıy o zaman dızlerde olsun ,klasık ..
ama elbıseydı dolgulu terlıktı aman haa
Sanki banada öyle geldi, pantolonda kalçamı çıkartıyor canım..:kedi:
Elbisemi dizlerde olsun, ayak bileklerinde ama bendekiler
Dolgu terlik olmaz ha rengide beyazdı ne bilim anamm şaştım kaldım....sempatiksalakcinni
iş görüşmesine giderken elbise,altına beyaz dolgu topuk terlik mii:1shok:
bence biraz sakin ol ve internette olan pek çok "mülakat" bilgisi veren site var..giyim kuşam da dahil..oradan bilgi al.konuşma tarzına kadar herşeyi öğrenmiş olursun..iş görüşmesinde en uygun kıyafetlerden birisi,gri kumaş pantolon-mavi -beyaz gömlek..office doğru söylemiş..el sıkışmana varana kadar ilk izlenim önemlidir..göz teması bile..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?