Arkadaslar benim bir korkum var, biri beni rahatlatirsa cidden minnettar olacagim. Ben öldü sanilarak gomulmekten cok korkuyorum. Olur mu oyle sey diye dusunebilirsiniz. Keske ben de ne mantiksiz sey deyip gecebilsem ancak arama motoruna yazdiginizda maalesef bunun yasanmis ornekleri var. Korkum ölüm degil de yasadigim halde gömülmüs olmak. Bir suredir aklimda, kendimce onlem almaya calisiyorum, yakinlarima su kadar sure gommeyin beni falan mi desem durumuna kadar geldim. Belki beni sakinlestirecek, ferahlatacak iki cumle kuran biri olur umuduyla buraya yaziyorum. Okudugunuz icin tesekkurler
Ekleme: arkadaslar bu korku aslinda okudugum bir haber sonrasinda ortaya cikti. Kadinin biri 11 gun boyunca tabutundan cikmaya calismis falan tarzi bir haberdi. Sonra baktim baska bu tarz birkac olay daha var. O zamanlar cok binde bir ihtimal benim basima gelmez insallah ya diye dusunup otelemistim beynimde. Ancak yine geldi aklima bu sefer atlatamiyorum
Ekleme: arkadaslar bu korku aslinda okudugum bir haber sonrasinda ortaya cikti. Kadinin biri 11 gun boyunca tabutundan cikmaya calismis falan tarzi bir haberdi. Sonra baktim baska bu tarz birkac olay daha var. O zamanlar cok binde bir ihtimal benim basima gelmez insallah ya diye dusunup otelemistim beynimde. Ancak yine geldi aklima bu sefer atlatamiyorum
Son düzenleme: