Rüya Yorumları Korkunç bir rüya gördüm :( yorumlayabilen var mı ?

OMRUM79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
2.185
1.336
133
Rüyamda toprak kayması görüyorum,ama böyle bir felaket yok kocaman bir toprak parçası hızla kayıyor ben tren garı gibi tünel gibi kapalı bi alandayım kaçmaya çalışıyorum ama yavaş yavaş toprak kayıyor boğazıma kadar batıyorm toprağı hissedebiliyorum sonrasında öldüm mü bilmiyorum.
Sonra enkazın altında arama yapanları görüyorum,kimse varmı sesleri yaralılar ,ölüler ,sağ çıkmış battaniyelere sarılanlar,tam bi felaket tablosu...
Annemle babamda orda sağa sola koşturup bizleri arıyıolar ben 2 kardeşim ama 3 kişi arıyolar,ben ordayım yanlarında duruyorum beni görmüyolar zaten bi gariplik var hayalet gibiyim.Hep içimden ölmedim birazdan bulcaklar beni diyorum.
Sonra yerde battaniyeye sarılıp oturmuş yaralının biri koluma dokunup yerde yatan bi ceseti gösteriyo üstü ve yüzü örtük ama saçları benim saçlarım anneme ben ölmüşüm anne diye bağırıyorum dönüp yere bakıyo ağlamaya başlıyo ama yanında hayalet gibi duran beni yine görmüyo ...
O şekilde uyandım nefesim kesilmiş korkudan :( internetteki tabirler bunun felaket olduğunu söylüyor,anlayan yorumlayabilir mi ?

Kötü rüya gördüğünde okunacak dua var netten bak oku...sol tarafına tükür yat
Allah en iyisini bilendir.
Kabus görmüşsün sadece...

Hayra çıksın inşallah.
Arkadaşın dediği doğru kötü rüyalar için öyle bir yöntem var.

Back
X