• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkunç gerçek hastanede anlaşıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kurban Bayramı için teyzesi Emine Özcan ile birlikte pazara alışverişe giden 9 yaşındaki Semanur Culum, nereden sıkıldığı tespit edilemeyen bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
Sitene Ekle
korkunc-gercek-hastanede-anlasildi-4818659.Jpeg


DHA

PAZARDA YÜRÜYORDU

Olay esenler’de perşembe günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Teyzesi Emine Özcan ile sokak arasına kurulan pazarda ilerleyen Semanur Culum biran da yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan teyze Özcan çevredekilerden yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar, Semanur’u bir araca bindirip Hastaneye götürdü. Özel bir polikliniğine götürülen Semanur’a ilk müdahale burada yapıldı. Semanur daha sonra Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Acil servisine götürülen Semanur’un kafasında kurşun olduğu belirlendi. Beyin Cerrahisi servisine kaldırılan Semanur yoğun bakıma alındı.

"SEN BENİM YÜREĞİME ATEŞ KOYDUN"

Hayati tehlikesi devam eden 9 yaşındaki Semanur’un ailesi perişan oldu. Hastane önünde bekleyen anne Elif Culum, "Allah rızası için, eğer sen kimsen, vicdanın, evladın yok mu? Ailen yok mu? Hiç mi düşünmedin o silahı sıkarken? Sen benim yüreğime ateş koydun. Allah’a havale ediyorum, beter olasın. Duyunlar görenler söylesin. Bütün aile mahvoldu. O küçücük bir kız çocuğu.. Yalvarıyorum size duyan gören varsa söylesin. Allah o insanı da bildiği gibi yapsın elleri kırılsan bu silah sıkanları" diye konuştu.

Teyze Özcan’ın kocası Mehmet Özcan ise doktorların Semanur’un hayatından ümitli olmadığını kendilerine söylediklerini belirterek "Bayramlık almaya gittiler böyle bir olay oldu. Burada öğrendik kurşun olduğunu. Şimdi yoğun bakımda. Pazarın, kalabalığın içinde nerden geldiği belli değil. Bir an önce bulunmasını istiyoruz. Çok kötü durumda. Bekleyeceğiz ümit kesilmez ama bilmiyorum doktorlar ümit veremiyor. Hiç kimse de görmemiş. Bin 500, 2 bin kişi varmış. Birden düşüyor. Kaldırıp götürüyorlar. Sonra buraya getiriyorlar. Burada kurşun var dediler. Bilmiyorduk biz kafasını pazar tahtasına vurdu zannettik." şeklinde konuştu. Polis, 9 yaşındaki Semanur’u vuran kurşunu sıkan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.
milliyet
 
bu kaçıncı ya, inşallah kurtulur, silah sahibi olmak kolay olmamalı
 
Allah bilir sıkan bile habersizdir böyle bir şeye neden olduğundan. Asker polis dışında satılmasın şu meret ya kimseye
 
Allah bilir sıkan bile habersizdir böyle bir şeye neden olduğundan. Asker polis dışında satılmasın şu meret ya kimseye


valla bense tam tersi özellikle kalabalığa sıkabilecek psikopatlar olduğunu düşünüyorum, izmirde parkta ölmüştü aynen böyle bir çocuk, hala aklımda valla 2 sene mi ne oldu
 
Bu silah bolluğu nerden geliyor? Elini sallayana veriyorlar galiba.. Ne gerek var, kimse alamasın.
 
Siz dua edin henüz Amerika'daki gibi silahlı okul baskınları veya rastgele kasıtlı ateş açarak toplu katliam yapma yok bizde.
Henüz.
 
Back
X