Korkunç olay: Köpek, bebek cesedini kafenin önüne bıraktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.832
Korkunç olay: Köpek, bebek cesedini kafenin önüne bıraktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    9
5bd89a187152d8170050b1c7.jpg

AYDIN’ın Söke ilçesinde, temizlik işçileri kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde bebeği bir sokak köpeğinin ağzında getirerek kafenin önüne bıraktığını tespit etti.


Olay, saat 07.00 sıralarında Atatürk Mahallesi’ndeki AVM’de meydana geldi. Belediye temizlik işçileri AVM’ye gelerek iş yerlerinin çöpünü temizledikleri sırada bir kafenin önünde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. Bunun üzerine işçiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde bir sokak köpeğinin bebeğin cansız bedenini ağzıyla getirerek kafenin önüne bıraktığını gördü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Acı gerçeğin ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri ve savcı olay yerinde incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemelerinin tamamlamasının ardından talihsiz bebeğin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/korkunc-olay-kopek-bebek-cesedini-kafenin-onune-birakti-41003431
 
şimdi haberlerde gösterdi, bebek yeni doğan ve kordonu bile kesilmemiş, haberlerde de köpeğin merhamet duygusuyla bebeği almış olabileceği söylendi
 
Bir annenin anlamakta zorlansamda bebeğini istememesini anlarım, tecavüz bebeği olabilir, ensest, küçük yaş vs.
Ama kuruma bırakmak bu kadar mı zor?
Cinayet bu, ölü dogdu diyelim ben kuşumu beze sarıp öpüp koklayıp gömdüm çöpe atmak nedir?
Bu insanlardan herturlu canilik beklenir, müebbet veririm hakim olsam.
 
şimdi haberlerde gösterdi, bebek yeni doğan ve kordonu bile kesilmemiş, haberlerde de köpeğin merhamet duygusuyla bebeği almış olabileceği söylendi
Kuvvetle muhtemel oraların müdavimi olan, hatta belki o cafe'den birilerinin ara sıra yemek verdiği sokak köpeklerindendir, bebeği kuytu bir yerde bulduysa yardım ederler diye düşündüğü cafenin önüne getirmiştir, akıllı kuzum benim, keşke hayvanlardaki merhametin binde biri o bebeği doğuran kadında olsaydı:KK43:
Bebek ne şartlar altında doğarsa doğsun en azından gömülmeyi hak ediyordu, sokağa atmak nedir:KK43:
 
Son düzenleme:
Yazık insanliga yazık. Hiç mi vicdan yok ya o kadar karnında taşımısın hadi istemiyorsun bebegi bari bunu yapma ya.
 
X