• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkunc

:KK70:Bence mumyalat adamı
Böylece eli kolu da oynamaz sabit kalır yanında

cam fanusa koy gözlerini de kör et dursun evin bi köşesinde öylece

Hayir anlamadigim sey bunu bir erkek yapsa yani bunu esin sana yapsa nasil olurdu?
Ay herseyime karisiyor, vay arkadaslarim ile gezemiyorum, yok eve kapandim bunaliyorum vs vs vs bla bla bla
Sana yapilmasini istemedigini baskasina da yapmayacaksin hele esinse bu.
Ha kiskancligi hala sevgi gosterisi zanneden ergenler var mi hala onu bilemeyecegim.

Cok kıskancım. Kocamı kmsyle paylasamyorum. Aılesyle bıle. Sureklı onu kıstlyorum hersydn mahrum edyorum.. Napcagmı blmyorum bu huyumdan vazgecmyorum.
senin bir şey yapmana gerek yok. adam yakında sıkılır bunalır yol verir zaten sana. bir de sesli harfler ücretsiz forumda kullanın...

tedavi olmayı düşünmez misiniz?
eğer tedaviye yanaşmıyorsanız bişeyler yapma sırası eşinize gelmiş demektir, bırakın o düşünsün.

tedavi olacaksınız başka çözüm yok.
olmazsanız boşanmanız yakındır.
kimse kimseye katlanamaz bu şekilde.
aldatılmanız da kaçınılmaz.
geçmiş olsun.

Belki fake belki gerçek bir kişi konuyu açan fakat konudan çok yapılan yorumlar dikkatimi çekti özellikle pro üye olan arkadaşlar sanki ego tatmini yapmaya çalışır gibi alaycı bir tavır içindeler 4 sayfalık şu başlık altında 3 veya 4 kişi anca düzgün bir uslüp ve öneride bulunmuş.

Fakat bu şekilde eşinizi kaybetme olasılığınız çok yüksek. Boşuna dememişler, her şeyin fazlası zarar.

Back
X