aslında kanamanın başladığı ilk gün gitseydiniz doktorun yumurta çatlaması olup olmadığını söylemesi netleşir. bir dahaki sefer başına bu tarz durum gelirse direk ogün yada ertesi gün doktora görün korkulacak bir durum değildir. benim gereğinden biraz fazla büyüyen yumurtam olduğunda başıma gelmişti. ben kanama başladığının ertesi günü gittiğimde çatlamış folikülü görmüştük. 3 gün kadar sürmüştü.lekelenmeden daha fazlaydı ilk gün 1 ped kadar vardı sonra azaldı.
canım benim ovülasyon dönemindeki kanama sık başıma gelen bir durum değil. takip ettirdiğim dönemde şans eseri başıma geldi. ve o ayda hamile kalmıştım , sonu gelmesede hamilelik olmuştu. ayrıca doktorunu istersen değiştir. ultrason muayenesinde normal şartlarda senden kaynaklı bir sorun yoksa kanama olmaz. var olan bir kanama varsa onu görür ve ona göre bir yorum yapar.
yumurtalığın büyük pko olabilirsin demek nedir bu daha saçma olmuş. pko için kan değerlerine bakması gerekiyor başka şikayetlerinin olmasını değerlendirmesi gerekiyor. senin gözünü elinde olmayan değerlerle var olmayan şeylerle neden korkutmuş anlam veremedim.
dediğim gibi doktorunu değiştir. güven veren telkinde bulunan bir doktor bul. bulunduğun şehri yazarsan eminim doktor konusunda yardımcı olacak arkadaşlar vardır. geçmiş olsun