Korkutan pko..

Arnavutgelinii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
1.183
1.488
Pko olduğumu bir kaç ay önce öğrendim.. 5 10 yıl hamile kalamayanlar da var, bilmeden hamile kalanlarda.. Okudum okudum okudumm ve öyle korktum ki.. Çok istiyorum henüz 1 senelik evliyim yeni çocuk çalışmalarına başladım, ama istemsiz ağladığım oluyor şu an gibi.. Bu ay kontrolüm vardı korkudan gidemedim, eşim çok destek oluyor ama çocuk gördüğümde sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum. Pkolu olup denediğiniz şeyler yoluyla hemen hamile kalanlar, istanbul doktor önerileri veya duygusal destek .. Suan herşeye ihtiyacım var..

Merhaba bende pcos gecmisi olan biriyim
Teshisi koyan doktorda uzun sure olmayabilir hemende olabilir demisti ben bir sure oluruna biraktim ise basladim kilolu olmamama ragmen is temposundan 5-6 kilo verdim ise baslamamdan 6 ay sonra baska bir doktora gittik yapilan hormon tahlilinde hicbir sey cikmadi
Muayenede yara cikti rahim filmi cektirip yarayi yaktirdiktan sonra hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim
Kafaya cok takmamak lazim biliyorum zor ama
Benim dusuncem yara yuzunden olmuyordu o da engel cunku
Kafana uygun bir doktorla Allahin izniyle olur insallah
Hersey gonlunce olsun

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun ve Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Pko hakkında en ufak bilgim yok, yardımcı olamayacağım için üzgünüm. Bende bir yıllık evliyim ve sizin gibi çoçuklara bakınca sanki hiç çoçuğum olmayacakmış gibi geliyor. Yine de her şeyin en doğrusunu Rabbim bilir. İmtihan dünyasındayız, bize düşen sabretmek ve dua etmek. İnancınızı kaybetmeyin. O ol derse her şey olur. Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun.

Merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Pkolu olduğunuizu nasıl anladınız. Ne gibi belirtileri oldu sizde. Bende pkolu olduğumdan şüpheleniyorum.

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun ve Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Pko hakkında en ufak bilgim yok, yardımcı olamayacağım için üzgünüm. Bende bir yıllık evliyim ve sizin gibi çoçuklara bakınca sanki hiç çoçuğum olmayacakmış gibi geliyor. Yine de her şeyin en doğrusunu Rabbim bilir. İmtihan dünyasındayız, bize düşen sabretmek ve dua etmek. İnancınızı kaybetmeyin. O ol derse her şey olur. Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun.

Merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Pkolu olduğunuizu nasıl anladınız. Ne gibi belirtileri oldu sizde. Bende pkolu olduğumdan şüpheleniyorum.
Ben anlamadım adetlerim 2 gün falan sarksa da düzenlidir. Doktora çocuğum olmuyor diyince regl iken tahlil yaptırmamı istedi ve oşekilde öğrendim..

Teşekkür ederim. Bende bugün doktora gittim ve adetin 2. Gunu gel dedi. Hormon bozuklugun olabilir dedi. Benimde adetim düzenlidir, gerçi birşey sormadi. Internetten araştirdim pkoyu. Sanırım bende pkoluyum.

İnşallah yoktur. Yahu korkulacak birşey değil diyorlar 5 senedir çocuğumolmayanlar var. Tabiiki nasip kısmet Rabbim ne derse o ama insan üzülüyor işte..

Pko olduğumu bir kaç ay önce öğrendim.. 5 10 yıl hamile kalamayanlar da var, bilmeden hamile kalanlarda.. Okudum okudum okudumm ve öyle korktum ki.. Çok istiyorum henüz 1 senelik evliyim yeni çocuk çalışmalarına başladım, ama istemsiz ağladığım oluyor şu an gibi.. Bu ay kontrolüm vardı korkudan gidemedim, eşim çok destek oluyor ama çocuk gördüğümde sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum. Pkolu olup denediğiniz şeyler yoluyla hemen hamile kalanlar, istanbul doktor önerileri veya duygusal destek .. Suan herşeye ihtiyacım var..

Merhaba aynı durumdayız ikimizde bende ağustosta 1 yıl olacak evleneli 25 yaşındayım martta öğrendim pko olduğumu adet düzensizliği olunca doktora gittim bende kiloda var bizde denedik öğrendikten sonra çocuk daha önce korunuyorduk olmadı doktor biraz tedavi yöntemi deneyelim dedi duphaston,corasprin.inofolic verdi adetin 3. günü gel yine dedi bi kaç zaman böyle deneyelim dedi daha sonra rahim filmi çekelim dedi eşimden de sperm testi istedi ama o da yaptırmak istemiyor rabbim isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ayrıca insülin direncim çok yüksek çıktı glifor şeker hapıda verdi

Merhaba oncelikle gecmis olsun bende pkoluyum 2 yillik evliyim bende cocuk istememe ragmen olmadi bitkisel denemedigim sey kalmadi bunun en buyuk dusmani kafaya takmak hic dusunme ve oluruna birak tup bebek tedavisi oldum ve dusuk yaptim

Eee hamis olmusssu nnn hayirli olsun

arnavut gelini hayırlı olsun:KK9: bende pko luyum 3 yıllık evliyim 1 yıl korunduk 2 yıldır korunmuyorduk ama tedavide olmuyorduk eşimin üşengeçliğinden:63:doktora gittik pko luyum adet gecikmesi 35 günü geçiyordu en son 75 gün olmamıştım ve söktürücüyle oldum kilo var bende de offf ne zaman nasip olur bilmem ki bende çok umutsuzluğa kapılıyorum banada sanki hiç olmucakmış gibi geliyor:KK61:

ayrıca insülin direncim çok yüksek çıktı glifor şeker hapıda verdi
aynen canım bende de kilo var şeker hapı banada verdi ve illaki kilo vericeksin dedi napalım ramazandan sonra beni büyük bir tempo bekliyor 2 ay önce rahim filmi çektirdim tüpler açık şükür bir önceki ayda klomen çatlatma iğnesi oldum geçen ayda doktor tatildeydi 2 aydır 30 günde oluyorum düzene girdi sayılır dua edicem bizlere

Merhaba aynı durumdayız ikimizde bende ağustosta 1 yıl olacak evleneli 25 yaşındayım martta öğrendim pko olduğumu adet düzensizliği olunca doktora gittim bende kiloda var bizde denedik öğrendikten sonra çocuk daha önce korunuyorduk olmadı doktor biraz tedavi yöntemi deneyelim dedi duphaston,corasprin.inofolic verdi adetin 3. günü gel yine dedi bi kaç zaman böyle deneyelim dedi daha sonra rahim filmi çekelim dedi eşimden de sperm testi istedi ama o da yaptırmak istemiyor rabbim isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba, biraz klasik olacak ama kafamdan attığım aylarda hamile kaldım. Yürüyüş yaptım bol bol gezdim, tedaviyi kafamı boşalttıktan sonra olucaktım ki Rabbim nasip etti çok şükür. Kilo kaybetmeninde etkisi oldu. Bol bol dua en güzel ilaç. Rabbim aratmadan nasip etsin :)

Merhaba oncelikle gecmis olsun bende pkoluyum 2 yillik evliyim bende cocuk istememe ragmen olmadi bitkisel denemedigim sey kalmadi bunun en buyuk dusmani kafaya takmak hic dusunme ve oluruna birak tup bebek tedavisi oldum ve dusuk yaptim
BenDe düşünmeyi bıraktığımda hamile kaldım çok şükür. Rabbim tekrar nasip etsin sana da..

Tedaviyi kafamı boşalttıktan sonra olacaktım. Yürüyüş yaptım gezdim çok kilom yoktu ama en azından göbeğimi erittim onunda faydası olmuş. Sonrasında hamile kaldım. Çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim..
Slm. Masallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah pcoslu okuoya hamile kalan birini ogrenimce kendim olmus kadar seviniyorum. Darisi bizlere insallah. Kafan nasil atmayi basardiniz.ben hic yapamiyorum yatiyorum kalkiyorum bebek disardada hamileler gOzume takılıyor; ) masallah Allahim isteyen herkese ve banada nasip et diye dua ediyorum. . .

X