korkuyorm :(

Hayirlibebislerr

birmelegimolsun
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
18
6
1
Merhaba canlar bugün adetim geceli tam 21 gun oldu 3 gun gectiginde kan testi yaptirmistim ve sonuc negatig bugun hastaneye gittim alttam muayne edelim dediler korktum istemedim ultrosonla bakti doktor kist falan yok dedi tekrar kan testi istedi verdim sonucu yarin alicam gebelik yoksa ve alttan muayne isterse yaptirmalimiyim nasil yapiyolar napiyolar hic bilmiyorum cok ta korkuyorm bilgisi olan varmi?

Canım korkulacak hiç bişey yok, hiç hissetmiyosun bile kasmamak gerekiyor. Baktırmaktada hiç bi sıkıntı yok ben hamileyken de baktırdım

ben de atk bebek istiyoruz diye genel kontrol için gitmiştim doktora. smear testi falan da çekildi. ben de ürktüm ama hiçbi şey yokmuş. dokturunuz da iyiyse kendinizi hiç kötü hissettirmiyo zaten. ben o konuda da çok şanslıydım.korkmayın yani :)

Canim bende ayniydim. Su anda 23uncu gunum olsa gerek ve yumurtlama olmadigi icin adetim gecikmis. Doktor alttan bakti ve oradan ovulasyonun olmadigini. Ovulasyon icin bi akinti varya onun dahi gelismedigini hepsini gordu soyledi. Yani baktirmanda faide var canim.

yarin tekrar gidicem birazda doktor erkek oldugu icin cekindim ama gecen haftaya kadar byle beyaz sumuksu bi akıntım falanda olmustu canim insallah hamile çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…