Korkuyormuş!..

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın sorunu için yardım istiyorum.Arkadasimin bir yıllık güzel giden bir ilişkisi var erkek arkadaşınıda tanıyorum arkadaşımı çok seviyor ama evlilikten korkuyor. Bu akşam konusmuslar ve Adam arkadaşıma seni çok seviyorum sana güveniyorum ama evlilikten korkuyorum demiş. Çevremde evli olan arkadaşlarım evlenmemem için uyarıyolar beni demiş bu da beni tedirgin ediyo demiş. Arkadaşım çok Üzgün kalbi kırık.Bu yaz evlilik planları yaparken bunu duymak üzdü. Sizlere sorum şu bi erkeğin evlilik korkusunun üstesinden nasıl gelinir? Benzer durumu yasayan arkadaşlar bi el ativerin sevabina :))
Teşekkür ediyorum şimdiden hakkinizi helal edin...

korku bahane olmasın?

Evlilikten korkan erkekler evlenince mucizevi bir biçimde iyi kocalar olacak diye bir şey yok. Bu adamı evlilikten korkmamaya ikna etti diyelim. Diyelim evlendiler. Daha evlenmeden böyle diyen adam evliliğin sorumluluğunu altına girince nasıl hisseder, nasıl davranır? Ayrıca, evliliğe "ikna" edildiği için ego seviyesi ne alemde olur?

Adam klasik "sorun sende değil bende" edebiyatı yapmış, arkadaşın yol vermek yerine ikna etmeyi mi düşünüyor? Gözünü bağlayıp imzayı attırsın bari. Zorla olmaz bu işler

evlenmek korkuyortuyorsa neden kızla beraber başkalarından akıl alan adamla bir halt olmaz ayrılsin arkadaşın evlilik erkeği düzene sokar.

Ciddi ciddi seven bir adam evlilikten falan korkmaz. Saçma sapan bahaneler."Bekarlık iyi böyle yeaaa " diyecek hali yok ya...
Arkadaşın biraz zekiyse bana bunlarla gelme demeyi bilsin.

Son düzenleme:
Aslina bakarsaniz gerçekten iyi biri ve arkadaşımı sevdiğini gozlerinden anlayabiliyorum.Fakat biraz ehvamli biri yani korkuyorum diyorsa gerçekten korkuyodur.arkadasim ikna etmek degilde korkularını nasıl ber taraf ederim diyo.

Evlilikten korkuyor ama sevgililik olayina tam gaz devam.Yiyelim,icelim,gezelim,sorumluluk almaya ne gerek var ohh paşam...

Ben de evlilikten korkan bir insandım ve ikna edilemedim. En sonunda bu adamla olur dediğim anda kabul ettim evlenmeyi. Yani ikna edilemez.. Kişinin kendi içinde alması gereken bir karar bu...

Ha bahane de olabilir mi, olur valla. Bişey diyemem.

O zaman arkadasinizda erkek arkadasini iplemesin..sanki evlenmeye merakli kiz gorunumde olmasin..hatta desin ki evlenmek mi ne sacmaliyosun sen gibilerinden..kacan kovalanir unutmasin..her zamanda sık sık bulusmasin..madem seviyeli beraberlik kivamindalar ayricada bir ozelleri olsun yani arkadasinizin..

Adam hakli olabilir evlilikten korkuyor olabilir bende arkadaslarima bekar kalin evliligin sorumlulugu cok kolay degil diyom oda korkuyordur

Bence de gerçekten korkuyordur. Korkmuyordur demiyorum zaten. Daha evlenmeden böyle korkan adam evliliğin sorumluluğunu altına girince nasıl hisseder, nasıl davranır diyorum. Arkadaşınız bunları da düşünsün bence.

Bi insan arkadaslari ona evliligi kötü anlatti diye evliklikten vazgecermi Allah askina,, Napicakmis ömür boyu gezip tozucakmiymis kötü örneklerden etkilenecegine iyi örneklerden ders alsin,,evlensin kiz arkadasinla o örnek olsun Arkadaslarina,, kiz arkadasin bence fazla üstüne gitmesin beklesin geri cekilsin o bu sefer döner

cesur bi adam bulsun arkadaşın. seven insan korkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…