Korkuyorum acil. ...

kuzum87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
118
42
98
İstanbul
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. 2 gün önce gece sulu kan geldi bir kaç damla. kahverengi değildi kesinlikle. Ben de dün doktora gittim. bir şey yok ama her ihtimale karşılık progestan verdi içiyorum. Ama bu sabah yine damla damla peçeteye sulu kan geldi. Çok korkuyorum. Ne onerirsiniz ? ilaç yapmış olabilir mi

Korkma dua et. kısmet bu kimsinin 9 ay boyunca kanaması oluyor örnek eşimin teyzesi.

Korkma hiç, benim ilk 3 ay nerdeyse haftada bir kanama oluyordu. Az miktarlı hemen kesilen kanamalardı. Aynı şekilde doktorum progesteron verdi vajinadan kullandım. sonrasında tekrar kanama olunca proluton iğne verdi onu vuruldum. çok şükür kanama durdu. Bebeği de hiç etkilemedi bu duru . Kimi insanlarda olabiliyormus maalesef, korkutucu oluyor ama stress olma hiç allahın izniyle hiç bir şey olmaz.

Hareketlerini kisitla canim...ilk 3 ay kendini koru allah in izni ile birsey olmaz...yasayanlar oluyor maalesef..ben de ilk gebeligimde yasadim sadece ufak bir kahverengi leke geldi dr a gttim icerden kanama varmis.hap kullandim.gecti sukur..seyahat iliski yasakti...

Korkma dua et. kısmet bu kimsinin 9 ay boyunca kanaması oluyor örnek eşimin teyzesi.

Amin inşallah yaa bir şey olmasın da..

İlişki yasak biz de de evet. Bilmiyorum çok tedirgin oldum. insallah dediğin gibi olur öyle düşünmek istiyorum.

İlk uç ay yerleşme kanaması olabiliyor pıhtı şeklinde kan ve yoğun kanama olursa hiç zaman kaybetmeden doktoruna git bende bir kez oldu kanama ve kahverengi lekelenme vardı 12. Haftaya kadar ilaç bende kullandım dua et ahir iş yapma ayaklarını yukarı kaldır uzan yat canım

İlaç yapmaz canım ilaç bebeğin sana tutunmasını kolaylastiriuor

Canım ablamda da 3 ay boyunca hep kanama oldu ayakları yukarda uzanıyordu hep yemeklerini işini ben yapıyodum çok şükur doğurdu sağlıklı bi kızı okula gidiyo şimdi cimcime korkma sende dinlen hep iş filan yapma allahin izniyle bisey olmaz doktorunun dediğini yap.kolay bi hamilelik geçirmen dileğiyle..

Amin canım çok teşekkür ederim .

Tamam canım . Öyle yapayim. ailem de yakinimda değil yalniziz burda ondan da cok zorlaniyorum.

Tamam canım . Öyle yapayim. ailem de yakinimda değil yalniziz burda ondan da cok zorlaniyorum.
İnsan duygusal olarak daha da yoğunlaşıyor canım bu süreçte daha da hassas oluyor insan sen güçlü ol ama sen bi annesin artık sen güçlü ol ki bebeğinde sana tutunsun nasıl senin ailenede ihtiyacın varsa stresten üzüntüden bile etkilenen bibebegin var onun sana daha çok ihtiyacı var dua et bol bol mutlu ol rahat ol sen nekadar rahat olursan o okadar rahat eder

Kalp atışını duydunuz mu peki?

Evet çok haklısın canım.

Kizlar bana da bi bakin nolur, gogus agrisini her gun hissediyormuydunuz ya dun misafirlerim gelecek diye biraz fazla kosturdum temizlikti yemekti falan derken nerdeyse geceye kadar surekli ayaktaydim gece yatmadan once cok afedersiniz ic camasirimda iki damla koyu kahverengi leke farkettim bayag telaslandim gece belim de bayag agridi bu gunde gogus agrisi yok denecek kadar az geliyor o da bastirinca telaslanmalimiyim sizce?

Canım yorma kendini okadar bir daha asla doktoruna yarın git telaslanma bende de oldu lekelenme ama ilaç verdi bana ve dikkat etmem gerekenleri söyledi dinlen yorma kendini ilişki yasak gibi doktorunun numarası varsa ara hatta hemen mümkünse kahverengi lekelenme de korkma dedi bana kanama sıkıntı ama lekelenme dede tedbir alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…