• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum arkadaşlar. Beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin

kizim 3 aylik kolik bir bebek 2 aydir kabiz zaten gazli bir cocuktu birde kabizlik iyice zorladi geceleri uyumuyorum bazen dus almak bile luks en cok neyi ozledin deseler rahat rahat dus almayi derim ama bir agu diyip gulusu var emerken gozlerime bir bakisi var herseye deger varsin gezmeyeyim varsin uyumayayim evladim gozlerime baksin bir kere gulsun herseye bedel korkma ilk zamanlar evet zor ama yavas yavas geciyo sen annelige alisiyosun yanindayken kalksada sapur supur opsem diye bekliyosun sadece biraz sabir ve fedakarlik hepsi bu

Çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için .

Peki birşey soracagım iki gündür aksamları karnım sürekli sertleşip açılıyor dakika da 4-5 kere oluyor. Sabaha bişey yok.

Daha yeni sıcak duşun altına giriyim dedim ilk lavaboya girdim afedersiniz ama silindikten sonra suyu falan beklerken bacaklarımdan bişeyler süzüldü. Hani adet olursunuz da banyoda giyinirken süzülür ya öyle yani akan şeyin derecesi. Yarım saat önce oldu bu dediklerim şu anda sancım YÖK . Siz ce bu suyum muydu bilemedim ben
Bence doktora gidin, suyunuz gelmiş olabilir

Galiba gideceğim sadece biraz rahatsızım öyle sancım YÖK su anda
Suyunsa zaten hafif hafif sancın başlar artık.
Banyodan sonra oldu dediğin için net bişey diyemicem. Ya evde sakin kalıp , sancını bekleyeceksin ki zaten suyunsa grlen mutlaka devamı gelür biranda boşalıp bitmez su ve foşş diye gelir :) idrar boşalırcasına.
Veya acile gidip bi muayene olacaksın...

Back
X