- 23 Mayıs 2017
- 836
- 351
- 23
Bi sezeryan olan biri olarak söylüyorum evet sonrası bi hafta zor ha zorluğu ne rahat hareket edemiyorsun yattigin yerden desteksiz kalmıyorsun ama sonra rahatliyosun diğer konuya gelince ilk 15 gün çok rahatsın yedir içir gazini çıkar yatır başka birşey yok zaten çoğu gün yatiyo sonrada eğer gazi olursa biraz sknti oluyo ama emin ol kucağına aldigin dakikadan itibaren bi kez bile of demeden yapıyosan şuanda değil ilk kucağına aldığında anne olduğunu hissediysn onun sana ihtiyacı olduğunu biliyosun günlerce yatmasan da olur diyosun yeter ki o sağlıklı olsun diyosun dışarı çıkmaya gelince çıksan bile onu ozleyip geri geliyorsun yani benim öle oldu emin ol doya doya yasa şuan hamileliğinide dogduktan sonra lohusaligini daYine şöyle başlayım beni bilenler bilir...
Doğumuma 2 hafta kaldı ve ben çok huzursuzum ağlama isteği geliyor sürekli.
Korkuyorum arkadaşlar. Doğum sancısından değil.
Sezaryen olmaktan , bide bir ömür bir insanın sorumluluğunu almak... çok korkuyorum.
Şimdi hep aklıma Bebek doğunca hiç dışarı çıkamayacagız ,o Bebek hep ağlayacak, gece uyuyamayacağım diye düşünüyorum . Çok korkuyorum arkadaşlar çok bunaldım . Şimdi bile ağlıyorum