Korkuyorum bakarmisiniz

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
8
31
Merhaba 37+3 günlük hamileyim bugün akşamüstü 5 de pembe akıntım geldi acile gittim acilmam hiç yokmuş eve geldim bir iki saat sonra afedersiniz kilodum olduğu gibi pembe akıntılı kan avuç kadar biraz alt taraftan ağrım var devlette yapacağım doğumumu ikinci dogumum ilkinde su gelmişti direk hastaneye ama bu kanlı falan oldu böyle Nisan falan gelip açılması olmayan var mı endiselendim

Merhaba 37+3 günlük hamileyim bugün akşamüstü 5 de pembe akıntım geldi acile gittim acilmam hiç yokmuş eve geldim bir iki saat sonra afedersiniz kilodum olduğu gibi pembe akıntılı kan avuç kadar biraz alt taraftan ağrım var devlette yapacağım doğumumu ikinci dogumum ilkinde su gelmişti direk hastaneye ama bu kanlı falan oldu böyle Nisan falan gelip açılması olmayan var mı endiselendim
Benim nisanim geldigi halde acilma olmamisti, suyum patlamisti. Nisan hafif pembe ya da kahverengi lekeli sumuksu yapida, sivi akiskan degil yani. Akiskan bir seyse suyunuzda sizinti olabilir ki o da cok tehlikeli. Bence bir daha hastaneye gidin

Zamanı gelmiş beklemeyin gidin. Bende nişan pembemsi koyu kıvamlı akıntı geldi 2 gün sonra suyum geldi

Acilmanin ne zaman başlayacağını bilemeyiz ne hizda olacagini da. 0 yuzden bebegini riske atma mutlaka bir doktora git hemen kadin dogumu olan bir hastaneye git. Allah sagsaglim saglim nasip etsin kucahina almayi..

Back
X