KORKUYORUM 😢😢😢

Önce sığınma evine gitmek istiyorum sonra iletişime geçtiklerinde konuşacağım onlarla gerekeni. Istese de artık aynı evin içine girmem birdaha onlarla. 2 çocuğumu kabul etmeyen 3 ü gönülsüz eder hergun ben acı çekmek istemiyorum. Destek olacaklarsa ayrı evimde yaşarken olsunlar. Gelsin kalsınlar bazen,beraber yiyelim içelim bazen ama çocuklarımın evimiz dediğini bir yuvalari olsun
En iyisini düşünmüşsün sadece cesaretini topla yoksa pişman olursan yapamazsın ailede Bi yerde yumusuyor sen sadece dik durmayı becer

Kaçmak gibi bir niyetimyok. Ysadigim yer küçük bir şehir,500 tl ye 1+1 ler var. Abonelik şartı falan da yok. Oglum kreşe gidiyor şimdi de zaten ,o zaman da babası karşılar biliyorum. Ailemle mücadele etmek biraz zor olacak ama ailem de yardım eder galiba ablalarım en azından. Bebeğim ve kızıma da eski bir komşumla konuştum dün çok iyi bir ablaydı kendisi eşi vedat etmis zamanında çok yardımım olmuştu. Dertlesirken dün ben senin yaptığın iyilikleri unutamam kıza ve bebeğe ben bakarım dedi sağolsun. Ben bir yola cikayim da inşallah allah yol gösterir
Hayırlısı olsun.

Hakkinda hayırlısı neyse o olsun. Umarim bebeğini saglikla kucagina alirsin elimizden dua etmekten baska bir sey gelmiyor ne yazik ki...
Mutlaka polis/kadin siginma evi hepsini aklinin bir köşesinde tut. Kendini bu adama.mecbur hissetme ve resmi nikah kesinlikle kiydirma yoksa ona mahkum olursun ömür boyu

Hakkinda hayırlısı neyse o olsun. Umarim bebeğini saglikla kucagina alirsin elimizden dua etmekten baska bir sey gelmiyor ne yazik ki...
Mutlaka polis/kadin siginma evi hepsini aklinin bir köşesinde tut. Kendini bu adama.mecbur hissetme ve resmi nikah kesinlikle kiydirma yoksa ona mahkum olursun ömür boyu
Benim için dua paradan kıymetli bu süreçte,çok teşekkür ederim 🙏 . Sığınma evinde kafamı toplayıp,neler yapacağıma sakin kafayla karar vericem inşallah. Resmî nikah istemiyorum zaten birde mahkeme mahkeme onunla dolaşmak istemiyorum.

Back
X