KORKUYORUM 😢😢😢

Bazı yorumlar gerçekten çok sert olmuş.
Konunuza gelince erken yaşta olgunlaşmak zorunda kalmışsınız, baba evinden kaçarken daha büyük belaya saplanmışsınız.
Bundan sonrası için eğer sabredebilirseniz birikim yapmak ve sonrasında çocuklarınızla yeni bir hayata başlamak, hem diğer ikisi de biraz büyümüş olur, küçüğü de devletin kreşine verir çalışırsınız.

Canım hadi evlendiğinde kucukmussun, ama sonrasında niye gözün açılmadı allaskina? Eşin olacak adam igrencin de ötesinde birisi söyleyecek söz bulamıyorum. Ama sen neden korunmak için eşine muhtacsin? Korunma konusunda sağlık ocaklarında bile yardımcı oluyorlar, en azından eşine söylemeden hap kullanabilirdin, ertesi gün hapı alabilirsin, neden bile bile lades dedin? Nerden tutsan elinde kalıyor, ne bileyim anne babandan para isteyip çocuğu aldırmaya calissaydin bari.

Merhaba kk üyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,çünkü fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur 🙏.
Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme küfür ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yürüyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Çocuklarımı parka götürdüğünü hatırlamıyorum,parkı gectim çocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle götürür. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Geçen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,sürekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay önce annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına göndermem için baskı yaptı ve gönderdi arada gelir görürsün dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi sürekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı çocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu süreçte sürekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim için benimle küstü 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta sürekli ilişki istedi ve geri çekilerek boşaldı. Eşim çok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şüpheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam çok korkuyorum.
Küfür kısmını geçemedim Allah yardımcınız olsun yorum yapamıyorum bile

22 yaşında üç çocuk hatta biri yeni doğmuş olacak. Bir tek başına nasıl yapacaksın. Bir şekilde bakarım demissin de merak ettim gerçekten. Nasıl bir şekilde bakmayı düşünüyorsun. maddi durumunun kisisel olarak çok çok iyi olması lazım. Yoksa çalışıp falan mümkün değil. Nerede yaşayacaksın.

22 yaşında üç çocuklu bir genç kadın yalniz basina nerede rahat yaşayabiliyor bilmek isterim doğrusu..

Daha bugün kızı sizin gibi ateşe uçarak gitmeye çalışan bir anne, okumakta hiç gözü yok, ben erkenden evleneceğim, okumama gerek yok diyor bu kız, ne yapayım liseye yazdıralım mı, yazdırmayayım mı diye bana sordu.O daha çocuk, kandırılmaya çok açık, sen bir annesin, kızınla konuş, güzel güzel kızmadan anlat, okula gitmesinin, bir iş sahibi olmasının önemli olduğunu ona söyle ve çocuğu mutlaka okula kaydettir dedim.
Siz kendi elinizle kendinizi yakmışsınız, böyle adamın neyine vuruldunuz anlamadım. Ama, muhtemelen sizde aklı beş karış havada olduğunuz dönemde, kandırılmışsınızdır.Hayatınıza başka yön çizecek cesaretiniz ve çabanız varsa, bir şekilde bunu yaparsınız. Yoksa, zaten hiç uğraşıp, kendinizi yormayın derim.

Ne dertler var bunlari okudukca derdimden utanıyorum Allah yardımcın olsun insallah tez zamanda kurtulursun bu pislik insandan

Nasılsın ne durumdasın iyi misin
Iyiyim diyelim kontrole gittik bebek için 1 saat bekledi sıra gelmedi diye herkesin içinde yine küfürler yağdı. Muayene olmadan eve dönmek zorunda kaldım. Doguma kadar hastane yok dedi,bende oldu canım senin keyfine gore olacak şey ya dedim,git o zaman dost bul o götürsün seni dedi şizofren. Dogumu da it gibi devlette yaptıracam sana dedi haspam sanki devlette doğuranlar kötü. Özelde de benden çıkıyor devlette de. Dogumdan sonraya kadar sabretmek ve para biriktirmek zorundayım şimdilik allah büyük

Canım hadi evlendiğinde kucukmussun, ama sonrasında niye gözün açılmadı allaskina? Eşin olacak adam igrencin de ötesinde birisi söyleyecek söz bulamıyorum. Ama sen neden korunmak için eşine muhtacsin? Korunma konusunda sağlık ocaklarında bile yardımcı oluyorlar, en azından eşine söylemeden hap kullanabilirdin, ertesi gün hapı alabilirsin, neden bile bile lades dedin? Nerden tutsan elinde kalıyor, ne bileyim anne babandan para isteyip çocuğu aldırmaya calissaydin bari.
Sağlık ocağına kimle gidiyorum bilginiz var mı? Tek başıma kapının önüne izin vermez yeminle arabayla gider geliriz her yere beraber

22 yaşında üç çocuk hatta biri yeni doğmuş olacak. Bir tek başına nasıl yapacaksın. Bir şekilde bakarım demissin de merak ettim gerçekten. Nasıl bir şekilde bakmayı düşünüyorsun. maddi durumunun kisisel olarak çok çok iyi olması lazım. Yoksa çalışıp falan mümkün değil. Nerede yaşayacaksın.

22 yaşında üç çocuklu bir genç kadın yalniz basina nerede rahat yaşayabiliyor bilmek isterim doğrusu..
Kaçmak gibi bir niyetimyok. Ysadigim yer küçük bir şehir,500 tl ye 1+1 ler var. Abonelik şartı falan da yok. Oglum kreşe gidiyor şimdi de zaten ,o zaman da babası karşılar biliyorum. Ailemle mücadele etmek biraz zor olacak ama ailem de yardım eder galiba ablalarım en azından. Bebeğim ve kızıma da eski bir komşumla konuştum dün çok iyi bir ablaydı kendisi eşi vedat etmis zamanında çok yardımım olmuştu. Dertlesirken dün ben senin yaptığın iyilikleri unutamam kıza ve bebeğe ben bakarım dedi sağolsun. Ben bir yola cikayim da inşallah allah yol gösterir

Canım boşanmışsın zaten niye döndün tekrar bir iş bulup mahkeme ile çoçupu alsaydın keşke gittin bari gizli gizli doğum kontrol hapları alsaydın
Şimdi yapacak en iyi şey ya birikim yapıp çoluğun az büyüyünce ayrılmak yada kadın sığınma evi bana en mantıklısı kadın sığınma evi geliyor ayrıca 3 ay tel mi kalınıyor ben farklı şehirlerde iş imkanı verip ev tuttuğunu da duymuştum devletin bence iyi bir araştır Allah yardımcın olsun
Ayrıca Allah belasonı versin kocanın iğrenç şey

16 yaşında ne evlenmesi ya o korunmuyorsa sen korunacaktin kendin istemiş evlenmişsin sevmissinde 16 ne ya ben o yaşta barbilerimle oynasam bana gulerlermi diye düşünüyordum.Sana ve ailene iğrenç laflar eden adama donmeseydin keşke oglunuda bir şekil yanina cekebilirdin hep hata etmişsin umarim ailen arkanda dururda bu pislikten kurtulursun

Back
X