korkuyorum! emzirirken çoçuğuma kan içirmişim

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
1.5 aylık bebeğimi gece uyanıp emzirdiğimde başta anlamadım ancak emmeyi bıraktığında bir baktım çocuğun ağız kenarında kan var! korkudan ölüyordum ancan bir baktım meme ucum kan biraz sıktım kan geliyor meme ucumdan... 2-3 dakika sonra kustu tüm kanı diğer göğsüme baktım sağlam diğer göğsümle emzirdim yatırdım...

başına gelen gelmeyen duyan varsa lütfen bana yardımcı olun:(

allah allah, çok ilginç
benim bu konuda tecrübem yok ama zaten kusmuş, merak etme, birşey olmaz
ama o kanama neden olmuş acaba? :44:

allah allah, çok ilginç
benim bu konuda tecrübem yok ama zaten kusmuş, merak etme, birşey olmaz
ama o kanama neden olmuş acaba? :44:

ah bir bilsem neden kanıyor? internette şöyle bir yazayım dedim memeden kan gelmesi diye direk meme kanseri haberleri çıktı daha da korkuttu... hafta sonuna denk geldi ve doktoruma gidene kadar baya bir süre geçer sanırım...:(

gögsünüzde tahriş yada çatlak falan varmıydı??

ilk aklıma gelen bu oldu.emmenin etkisiyle kanamış olabilir

Çok geçmiş olsun.

Eğer meme başınız çatlak değilse meme başına yakın bir yerde kist, ya da basit bir lezyon vardır.. Ya da bizim bilmediğimiz daha basit bir neden.

Önemli ya da değil; bir uzmana görünmeniz gerekiyor vakit kaybetmeden.

Bebeğinizin kusması ise iyi olmuş sanırım..

göğüs ucunda hafif ağrı oluyordu emerken ancak çatlak dahi olsa o kadar kan gelemezdi diye düşündüm açıkcası:( şimdi o göğsü vermesem diyorum daha şimdiden şişti körelmesinden korkuyorum. daha önce hiç başına gelen olmamış mı? sinirlerim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum şuan. doktora gidicem orası kesin ama haftasonu

göğüs ucunda hafif ağrı oluyordu emerken ancak çatlak dahi olsa o kadar kan gelemezdi diye düşündüm açıkcası:( şimdi o göğsü vermesem diyorum daha şimdiden şişti körelmesinden korkuyorum. daha önce hiç başına gelen olmamış mı? sinirlerim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum şuan. doktora gidicem orası kesin ama haftasonu

hafta sonuda olsa dr var..

acil bir durum bu en azından şuan ne yapman gerektiğini öğrenirsin..

bence bian önce git doktora

dilerim önemli bişey yoktur,geçmiş olsun

Adını bilmiyorum ama imkanınız varsa hemen eczaneden vakumlu makinalar varya süt çeken, ondan alın,
onunla çekin sütü göğsünüzden, en azından bir sorun yoksa inşaallah dediğiniz gibi körelmez.

benimde ilk zamanlar enmzirirken göğsümden kan gelmişti.çatlak küçükte olsa emmenin etkisiyle kan geliyor.sonra eşim eczaneden çatlak kremi almıştı.emzirdikten sonra sürdüm,emzirmeden kremi temizledim.sık sık pompayla göğüslerimi boşalttım.sonra sonra geçti zaten.

ğöğüs uçlarında çatlak nedeniyle kanayan, bebeği kan emen çok kişi duydum... belki bu sebebledir hemen kötüye yormayın

cevap veren arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürler:) aynen arkadaşlarım dediğiniz gibi göğüs ucu çatlağıdan kaynaklanıyormuş çatlak önleyici krem kullanıp sağmam gerekiyormuş geçene kadar. rahatladım. sağolun

ayy canım çok acır onlar yaa.. inşallah hemen iyileşirsin. banada lansinoh, garmastan gibi göğüs çatlağı kremleri değilde, bepanten krem iyi gelmişti. bende çok çektim bu dertten. aman hemen iyileştirki çocuk emmekten vazgeçmesin. geçmiş olsun arkadaşım.

Back
X