Bende 2 yıllık evliyim. Hamileyim istedgim zaman yatar istedgimde kalkarim. Hatta 5 karış yatar 10 karış kalkarimMerhaba, 6 aylık hamileyim. Bu bebeği gerçekten istedim. Zaten neredeyse 5 yıllık evliyim falan filan. Ama gelin görün ki acayip korkuyorum bakamazsam, yeterli olamazsam, bir şeyi eksik olursa... Evlilik hayatımda gayet rahatım istediğim zaman yatar, istediğim zaman kalkarım uykuyu severim. Çocuk olunca bıkmaktan pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen yargılamayın. Her anne adayı bunu yaşar mı? Genel olarak çok garantici ve hep iki adım öteyi hesaplayan bir insanım bu yüzden mi böyle hissediyorum. Bu düşünceler yüzünden Kendimi suçlu hissediyorum ama bir türlü rahatlayamıyorum. Umarım anlaşılmışımdır. Değerli fikirlerinizi bekliyorum
Geçen ay düzenli olarak rüyamda bebeği soğuk suyla yıkayıp hasta ediyordum bu ay emzirmeyi unutuyorum. Nasıl bir korkuysa artık rüyalarıma giriyor.Bende 2 yıllık evliyim. Hamileyim istedgim zaman yatar istedgimde kalkarim. Hatta 5 karış yatar 10 karış kalkarim
Bazen bende korkuyorum. Uyanabilir miyim ? Bakabilir miyim? Genelde gec uyuyup gec uyanan biriydim nasil alisacagim. Nasıl yetistirecegim isleri. Bebegime duzgun bakabilir miyim?
Ya babasi oynamazsa cok onunla ya ev soguk olurda isinmazsa. Ya ben hastalanirsa ne yaparim bir dolu düşünce
Bende senin gibi cok garantici ve pimpirigim biraz her seyi hesaplarim onceden ve cok anac biriyim .
Bende buraya bağdaş kurayim
Bende sürekli erken kalkmaya alismak istiyorum bebegim icin kalkmam lazim nasil aliscam diyorum kalkamiyorum. Sürekli uzuluyorum boyle olunca ruyalara girince daha tedirgin olmussundur bazi ruyalar gercek gbi oluyor.Geçen ay düzenli olarak rüyamda bebeği soğuk suyla yıkayıp hasta ediyordum bu ay emzirmeyi unutuyorum. Nasıl bir korkuysa artık rüyalarıma giriyor.
Evet bide o var erken kalkmak erken kalkmak sanki yapamam gibi geliyor bilmiyorum sürekli düşünüyorum işte bir de rüyalarıma girince iyice tedirgin oluyorum iyi bir anne olamazmışım gibi geliyor.Bende sürekli erken kalkmaya alismak istiyorum bebegim icin kalkmam lazim nasil aliscam diyorum kalkamiyorum. Sürekli uzuluyorum boyle olunca ruyalara girince daha tedirgin olmussundur bazi ruyalar gercek gbi oluyor.