korkuyorum.gidiyorlar

üzülme nolur.. ne denir bilmiyorum.......çok geçmiş olsun, Allah sana bol bol sağlık ve moral versin ki sen de birdahaki denemende bebişlerine kavuş canım.. Her şeyde ama herşeyde bir hayır vardır.. Allah herşeyi öyle güzel ve doğru zamanda karşımıza çıkarıyor ki ne desek boş.. hayırlısı.. kendine iyi bak..

sorugusuz sonuç olumsuz olsada kendini çok yıpratma, üzülme demicem çünkü insan bu duygunun önüne geçemiyor.O kadar çok olumsuz gebelikler yaşadım ki artık yeni dr. gidince yarım saat bi geçmişi anlatıyorum. Ama şuna inanıyorum bebişlerin gelecegi bir an var ve onlar o en dogru zamanı bekliyorlar.

hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar.evet çok üzgünüm,durmadan ağlıyorum.çoğunuzun yaşaığı duygular.biliyorum geçecek ve ben yoluma devam edeceğim ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi.neyse bakalım artık hayat dah neler gösterecek.şu an tedavie başlayan her arkadaşıma bol şanslar diliyorum

canım çok zor......inş toparlan ve yola devam et..............rabbım bı daha yaşatmasın.........ama hayat devam edıyor......rabbım sevdığıne sıkıntı verırmış ya inş bunları atlatırsın ....herşey daha guzel olacak ............dua ile.

cnm çok geçmiş olsun ne olur ümidini kaybetme... umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini ve yeniden hamile kalırsın canm. ama yaşadıklarını sadece sen yaşamıyorsun... kadın olmanın zorluklarından diyelim. Rabbim bize yavrularımızı verirken biraz bekletiyor ki, anneliğin kıymetini bilelim, doğru zamanda gelsinler.
bende 4 aylık bebeğimi kaybetmiştim ondan 1,5 yıl sonra şimdi ikizlerime hamileyim. Allah hepimize sağlıkla hayırla anne olmayı nasip etsin inşallah.

Rabbim yardımcın olsun canım kolay değil ama beterinde beteri var biraz kafanı dağıtıp sonra eski güç vede umutla yola devam edeceğine inanıyorum herşeyde vardır bir hayır tatlım ki bu şer bile görünse

bitti.kürtaj
ben bi süreliğine yorgunum herkese bol şans
canım o kadar üzüldüm ki içim cız etti.kelimelerle tarifi imkansız allah sabrını versin bizim bu kadar içimiz yanarken sen nasıl olmuşsundur allahım bilir.allah yardımcın olsun.......kendine dikkat et ...................senağlamasenağlamasenağlama

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

Back
X