Korkuyorum,istemiyorum ben birlikte oturmak...

arkadaşlar konuyu aşkıma anlattım izin gününde telefonda.cok ızdı ama benim üzülmeme kızdı.oda kabul ediyo annesiyle babasının öyle düşündüğünü.ama onlar ne düşünürse düşünsün ayrı olcaz sen kafana takma dedi.cok rahatladım inanırmısınız.hepinize yorumlarınız için teşekkürederim....

Senin adına çok sevindim arkadaşım .bende kaynananın üstünde oturuyorum hiç konuşmuyoruz .Sende sakın yaranmaya çalışmak için fikrini değiştirme öylede kötü gelin oluyosun böylede kötükedihüso bunlara yaranılmaz:sm_confused:

Senin adına çok sevindim arkadaşım .bende kaynananın üstünde oturuyorum hiç konuşmuyoruz .Sende sakın yaranmaya çalışmak için fikrini değiştirme öylede kötü gelin oluyosun böylede kötükedihüso bunlara yaranılmaz:sm_confused:

evet cnm cok haklısın yaranılmıyo.kibar ve saygılı davrandım ama bak ne oldu.artık mesafeli olcam kararlıyım kesinlikle.kendimi zorlamıycam beni sevsinler diye.amannnnnnnnn sevmesinler daha iyi.ozaman öle beklentileri olmaz

canım sen sevdiğin insanın gözünden düşmemeye çalış onla ilgilen sanki kaynanangille mi evleniceksin amann tınma hiç.benim de ablam vardı evlendi.eniştem de ailesinin sözünden çıkmıyordu.bisüre ablam kaynanasıyla kaldı ama ondan sonra kendi evini kurdurdu.eşyalarını aldırttırdı.konusmuyor şuan onlarla küstüler sen başlarda fazla sorun yapma bence sevdiğin insanı düşün sadece seviyosanız ve beraberseniz diğer şeyler halledilir canını sıkma dua et bol bol.

canım allah yardımcın olsun.
erkek arkadaşının ailesi istemeye geldiğinde ailen bu konuyu açarsa iyi olur hem daha resmi olur hemde sen ve aşkın arada kalmamış olursunuz bence topu aile büyüklerine atın mesela baban şartlarınızı söylerken ayrı ev durumunuda dile getirsin. sevgiler herşey gönlünce olsun

bencede sen bu konuyu sevgilinin ailesiyle hiç konuşma
seni istemeye geldiklerinde annen baban aynı eve kız vermiyeceklerini ayrı ev istediklerini söylesinler.böylelikle ne sen nede sevgilin arada kalmamış olursunuz

Alcağı evi kiraya verin gelecek kirayı eltinle paylaşın sizde ev tutun üzerine koyup kirasını ödersiniz ikinize de faydası olmuş olur

:olmaz:merhabalar,
bende kayınvalıdemıle oturuyorum 3 yıldır. Canım hıc kolay degıl ıyı dusun derım sana nısanlını al karsına konus bıraz sesını cıkarsın ona gore rahat tabı kendı aılesıyle yasayacak ama sen onu aılesıyle ...ayrıca sımdıden boyle sessız kalırsa baska cıddı konularda ne yapacaksınn

bence sevgilinin ailesinin düşüncesi çok yanlış :olmaz: oğullarının ikisine de eşit davranmalılar.haa sevgilin tek çocuk olur ev alcak durumları olmaz, o zaman para biriktirene kadar belki onların evinde yaşamak zorunda kalabilirsiniz.ama bu durumda onların düşündüğü olursa bu tek kelimeyle haksızlık olur :kızgın:
madem 1 ev alıcak paraları var o zaman o para 2 ye bölünür yarısı size yarısı eltine verilir, üstüne ekleyerek ev alırsınız veya kiraya çıkarsınız, sen hiç canını sıkma,:teselli: sevgilin senin yanında olduğu sürece sana bu haksızlığı kimse yaşatamaz a.s

Benim eşim de 2 kardeş. kayınpederim kaynıma bir ev almış.bizde evlenirken kendi kiraya taşındı bizde onların evinde oturyoruz.2 hafta öncede kirada yapamadıkları için memleketlerine taşındılar.yani 2 kardeşe de adil davranmış oldular.
allah razı olsun kayınvalimden de kayınpederimden de..çünkü böyle yapmasaladı kiralarda sürünecektik.

Back
X