Bizde ilk zamanlar,sözden falan önce yani,ailelerin tanışma aşamasında,altlı üstlü oturacaktık.Kaynanam ben oğullarımı etrafımda isterim dedi.Bende tamam demiştim.Tabi kaynana-gelin muhabbetlrini bilmiyorum ozaman.Öğrendiğimde de,eşim askerdeydi.Valla şimdi askerde,canını sıkmıyım diye hiç düşünmedim.Mektuplarla bağladım olayı,aşkımda söz verdi.Dedim sözünü tutmazsan mektupları delil olarak kullanırım...
Senin yapacağın ilk şey,kesinlikle ama kesinlikle beraber oturduğunuz takdirde,bunun karı-koca ilişkinize ,romantizminize nasıl yansıyacağını anlatmak.En basiti diceksinki,aşkım işten eve geldiğinde bile kapıda doğru düzgün hoşgeldin diyemicem sana,öpüşüp koklaşamıcaz.Bu örneklerin en basiti ve bunları çoğaltmak senin elinde.Ben seksi geceliğimle kahvaltı hazırlamak isterim ama sanaaa gibi..Bu ve benzeri şeyler erkekleri ikna etmekte daha etkilidir,akıllarını başa toplar ve kararlı bir tavırla biz kirada oturucaz dedirtir.Yapmıcağın şey ise,ben beraber oturmamda,etmemde,istememde,yapamamda,edememde şeklindeki yüksek sesle ve sinirle söylenen sözlerdir...
Sana halletmediği halde hallettim demeside,halledeceğine dair bi işaret olabilir aslında..Belki sadece askıya almıştır...Ne dersin?
Her şey gönlünce olsun,mutluluklar...Her şey halledilir merak etme,yeterki halletmeyi bilelim:)))
Sevgiler...